Sende orjinal qui menü vardı. Bu güncellemeyi yap. Bilgi bekliyoruzF fikoloji hocam
Hocam bekliyoruz ne gibi değişiklikler oluyor .bundan önceki sürümde belli başlı sorunlar olsa da görüntü kalitesi çok iyi di
Sende orjinal qui menü vardı. Bu güncellemeyi yap. Bilgi bekliyoruzF fikoloji hocam
Hocam bekliyoruz ne gibi değişiklikler oluyor .bundan önceki sürümde belli başlı sorunlar olsa da görüntü kalitesi çok iyi di
Kumanda yine uymaz. Yenisini almassan Uyduramazsın.burada cevapladım senin tv modeli ne.
başlıkta 19.1.2019 yazmakta ilk yayından farklı galiba eve gidince denerim. kumandaya uyarsa devam diyecem
benim içinde aynısı geçerli dediklerinin neflik beleş olursa o zaman bakalım.
benim jvc 50 tv dışındakileri bilmem . senin tv vestel ise dene başlıkta VESTEL QUİ MENÜ yazıyor jvc yazmıyor.F fikoloji hocam
o zaman denemeyeceğim bilgi için teşekkürler.Kumanda yine uymaz. Yenisini almassan Uyduramazsın.
burada cevapladım senin tv modeli ne.
başlıkta 19.1.2019 yazmakta ilk yayından farklı galiba eve gidince denerim. kumandaya uyarsa devam diyecem
benim içinde aynısı geçerli dediklerinin neflik beleş olursa o zaman bakalım.
F fikoloji hocam şehir dışındayım :cautious:Sende orjinal qui menü vardı. Bu güncellemeyi yap. Bilgi bekliyoruz
bu sebeble vazgeçildi50vu73t hocam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu sebeble vazgeçildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
elcapitano, 1000 tl cebimizde oldu
ilk yazıya bak #1hangi tuşlar işlevsiz oluyormuş?
Yazılımsal uyar ama kumanda farklılığı olacaktır. Daha önce 4.35.8.0 yazılımını yükleyip geri donebiliyorduk. Onda netfilx çalışmamış tı. Bunda çalışır mı bilmiyorum denemedimF fikoloji ustam vestel mb130 v3.62.35.0 yüklü MB130-VESTEL-QUI MENİ V4.35.19.0 yuklesem uyarmı tekrardan carbon menüye dönmek istesem döne bilir miyim?
niyeki televizyonu vestelmiş,adı üstünde versiyonunuz MB130-VESTEL-QUI MENü .. yükleyip bilgi versin denenmediyseYazılımsal uyar ama kumanda farklılığı olacaktır. Daha önce 4.35.8.0 yazılımını yükleyip geri donebiliyorduk. Onda netfilx çalışmamış tı. Bunda çalışır mı bilmiyorum denemedim
aynen ...usb belleğe ulaşan medya tuşuda çalışmıyor ve alttaki renkli tuşlarda çalışmadıQmenu ve tarayıcı tuşu çalışmıyor.