Benim küçük kayınbiraderde (benden büyüktür,ben targıt derim ona) LG var,WEBOS ,meşhur...adam kanal değiştirecek nereden baksan ölçmedim ama çok saniye bekliyor,kanallar gelsin de değiştirsin diye,üstelik yanda gayet sakin sakin geliyor kanallar,gider çay demlersin kanal gelene kadar
hatta bana "adamım,sen bu işlerden anlarsın,al bunu ver bana senin tvyi" der,ama her gördüğünde mutlaka der(adamım der bana,Sivas'lıdır kendisi
),ayarlar menüsü her zaman görünen bişey değil sevgili Emre78,günde kaç kere tıklıyorsun ayarlara?şifreye gelirsek,ha üstte olmuş ha altta olmuş,3 saniyelik iş,şifreyi tuşlamak,tıpkı menü+4725 tuşlamak gibi,hatta servis menüsünü tuşlamak daha da zor şifre tuşlamaktan :smile:
Benim tvlerde hem sinyal hem frekans görünüyor,hem Vestel hem 2 SEG tvde.
2 SEG smr 400hz,vestel 600hz,üstelik vestel 3D ve çift ekran,yani sizin tvlerden daha zor,nerden baksan ilk çıktığından beri kullanıyoruz,haaa şikayetim olmadımı hiç,oldu tabii ,mesela benim şikayetim motorlu çanak kullanamamak,ext2-3 harddiskimi okutamamak.
Bence sen yol yakınken tvyi geri ver,bu şikayetlerden de kurtulursun,daha önceki konularını okudum da,genelde araştırıyordun,bu tvyi nasıl aldın şaşırdım inan,ben aynı şartlardaki bir tv bu aldığından daha pahalıdır diye düşünüyorum,yanılıyor da olabilirim tabii nacizane.
Umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsın