MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
K Çevrimdışı

kadirberber

Yeni Üye
19 May 2019
8
37
televizyon saati doğru mu ?
ayarlar diğer ayalardan saat konturolü yapın
gerekirse kurulumu biliyor ve anlıyorsanız
menü 4725 yapıp disnoctik içinden factory reset yapın tv sıfırlansın, kapanıp açılma yazılımla düzeldi mi ?
not: ayrıca dün portalda problem vardı düzelmiş olabilir mi ?
Çok şükür düzeldi, sanırım anlık hata vermiş, ilginiz için çok teşekkür ederim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy usta ado usta regal 4k 7520 kullanıyorum mağaza modu etkinleştirince görüntü ıps e yakın çok güzel oluyor bu görüntü ayarları menüde yok yani doğal dinamik spor oyun mağaza modu etkin kullanayım diyorum bu seferde alt barda hdr çevre dostu gibi tanıtımlar çıkıyor bu altta çıkan tanıtım barını iptal etmenin bir yolu var mı veya mağaza modundaki ayarları yapmanın bir yolu var mı?
Bar iptal edilemiyor,en azından ben denemiştim ,olmamıştı.Mağaza mod renk ayarını yapmak ise hiç aklıma gelmemişti,bir ara deneyeyim bakayım,fakat benim tvler 4k değil,eski kartlı tvlerdir belirteyim :ok

M Çevrimdışı

maxtreme

Yeni Üye
3 Haz 2019
10
37
5.7.20 ye geçebilirsiniz
yapı 12 ve ardından 20'yi yükledim. Bir değişiklik farketmedim. TV uygulamaları (youtube) biraz yavaş gibi ancak vidyo oynatmada sorun yok.
Bir de, sabah standby modunda tv yi açtığımda trt 4k dışında diğer kanalların sesi var fakat görüntüsü yoktu. Kapat aç yaptım yine aynıydı.
Fişi çekip taktığımda düzeldi. Bu şekilde bilinen bir sorun var mıdır?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
yapı 12 ve ardından 20'yi yükledim. Bir değişiklik farketmedim. TV uygulamaları (youtube) biraz yavaş gibi ancak vidyo oynatmada sorun yok.
Bir de, sabah standby modunda tv yi açtığımda trt 4k dışında diğer kanalların sesi var fakat görüntüsü yoktu. Kapat aç yaptım yine aynıydı.
Fişi çekip taktığımda düzeldi. Bu şekilde bilinen bir sorun var mıdır?
Anten sinyal seviyesi düşükse yapabilir. Ayrıca altta bar dediğimiz kanal bilgisi vs geliyorsa genelde çanak veya discq seçim problemi olabiliyor

M Çevrimdışı

mgk19 

Aktif Üye
31 Mar 2018
51
37
emeğinize sağlık.Salonda ki samsungun bozulması sonucu yeni 8 serisi vestel aldık.yazılımı guncel olsun diye yklcem

A Çevrimdışı

ardotansel

Yeni Üye
9 Haz 2019
6
55
Televizyonum avi formatları açmıyor. Yazılım yülseltirsem umarım sorun halledilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler

needd Çevrimdışı

needd

Aktif Üye
12 Ağu 2018
55
29
F fikoloji Merhaba hocam, servis menü içerisindeki ayarlar değişmiyor varsa değişim kilidini nasıl kaldırabilirim? Ayarlardan yapmak istediğim priz elektriği açıldığında tv beklemeden açılmasını istiyorum, ilgili ayarı buldum ancak değiştiremiyorum.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
F fikoloji Merhaba hocam, servis menü içerisindeki ayarlar değişmiyor varsa değişim kilidini nasıl kaldırabilirim? Ayarlardan yapmak istediğim priz elektriği açıldığında tv beklemeden açılmasını istiyorum, ilgili ayarı buldum ancak değiştiremiyorum.
Tv nin kendi ayarlarında hızlı başlama gibi birşey varsa ordan ancak. Servis menüsüne müdahale edemezsin diye biliyorum

needd Çevrimdışı

needd

Aktif Üye
12 Ağu 2018
55
29
Tv nin kendi ayarlarında hızlı başlama gibi birşey varsa ordan ancak. Servis menüsüne müdahale edemezsin diye biliyorum
Malesef kendi ayarlarında en son kaldığı yerden ayarı var ancak en son beklemede olduğundan hep beklemeyle başlamış oluyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Malesef kendi ayarlarında en son kaldığı yerden ayarı var ancak en son beklemede olduğundan hep beklemeyle başlamış oluyor.
Servis menüye işlem yapamazsın, anca modlama ile değişebilir. Senin dediğin ayar menü ayarlar diğer ayarlar seçeneğinde son durum seçerek yapabilirsiniz

M Çevrimdışı

MemoA

Yeni Üye
10 Haz 2019
19
45
65ud9000 5.7.10 yazılım, linkleri görmek için buraya yazılıyor sanırım. Deniyorum

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yanlış anlamadıysam, tv elektriğini tamamen kesiyorsunuz.
Eğer cevap "evet" ise, tıpkı bir pc gibi "boot" etmeden açılmaz,bu da bir süre "bekleme" anlamına gelir, ama yok eğer "biz yemek yerken kumandadan kapatıyoruz,açılırken de boot ederek açılıyor" diyorsan eğer,bunu modlama ile "hızlı başlat" durumuna alırsın ki , tv yemek veya herhangi nedenle kapatıldığında tabiri caizise "zınk" diye açılır :ok

Geri
Üst Alt