MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
D Çevrimdışı

deadeye

Yeni Üye
27 May 2019
1
34
Öncellikle teşekkürler, elinize sağlık, ud9360 serilerinin bazılarında v4 bazılarında v5 yazılım olduğunu anlıyorum. bunun nedeni hakkında bir fikriniz var mı? ve bu Tv nin performansını etkiler mi?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Öncellikle teşekkürler, elinize sağlık, ud9360 serilerinin bazılarında v4 bazılarında v5 yazılım olduğunu anlıyorum. bunun nedeni hakkında bir fikriniz var mı? ve bu Tv nin performansını etkiler mi?
üretim serisi olarak geçiyor 3 ardından 4 geldi sonrasında 5 çıktı. perfermons konusunda çok bişey görmedim, 4 de pek çaba göstermediler geçiş olarak kullandılar desek yeridir. 5 daha stabil

A Çevrimdışı

a.sevincik

Yeni Üye
28 May 2019
3
33
Nerden İndiriyoruz Bu yazılımları Arkadaşlar ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

55ud8400 vestel tv var. QUi menü yüklemek istiyorum. adını bilmiyorum ama carbon desenli bir menü var şuan, qui menuye geçiş yapalabiliyormu ?

Son düzenleme:
I Çevrimdışı

ilkerbass

Aktif Üye
7 Şub 2018
53
Yazılım için teşekkürler, konu kirliliği olmaması açısından mesaj yazarak link görme yerine beğen tuşu ile link görebilmek daha iyi olmaz mı

E Çevrimdışı

ema1ten

Yeni Üye
19 May 2019
37
53
teraspy usta ado usta regal 4k 7520 kullanıyorum mağaza modu etkinleştirince görüntü ıps e yakın çok güzel oluyor bu görüntü ayarları menüde yok yani doğal dinamik spor oyun mağaza modu etkin kullanayım diyorum bu seferde alt barda hdr çevre dostu gibi tanıtımlar çıkıyor bu altta çıkan tanıtım barını iptal etmenin bir yolu var mı veya mağaza modundaki ayarları yapmanın bir yolu var mı?

E Çevrimdışı

ema1ten

Yeni Üye
19 May 2019
37
53
teraspy usta ado usta regal 4k 7520 kullanıyorum mağaza modu etkinleştirince görüntü ıps e yakın çok güzel oluyor bu görüntü ayarları menüde yok yani doğal dinamik spor oyun mağaza modu etkin kullanayım diyorum bu seferde alt barda hdr çevre dostu gibi tanıtımlar çıkıyor bu altta çıkan tanıtım barını iptal etmenin bir yolu var mı veya mağaza modundaki ayarları yapmanın bir yolu var mı?

K Çevrimdışı

kadirberber

Yeni Üye
19 May 2019
8
37
Mb130 anakartlı v5 55ud9650 tvye V5.7.20.0 yazılımını yükledikten sonra arada bir reset atıyordu, sonrasında servis menüsünden fabrika ayarlarına döndüm, sorun kalmadı gibi fakat netflix haricinde herhangi bir uygulamaya girmeye çalıştığımda internet bağlantınızı kontrol edin uyarısı vermeye başladı, interneti kablosuzdan yada kablolu bağlasamda sonuç aynı, çözümü varmıdır acaba?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yazılım istedim vestel den mb97 idi benim sürüm onlar yolladı şimdi mb98 oldu ama puhu TV felan gelmedi kaç yapmam lazım bunu
selam burası mb130 ana kartların konusudur,
olmayan uygulamalar yazılımla gelmez, https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...ken-tv-yazilim-modlama.898/page-62#post-90908 ya bu formda modlama ile alakalı mesajları okuyup uygulamanız gerekir,
güncelleme ile alakalı https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
buraya yazıp buradan destek alabilirsiniz

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Nerden İndiriyoruz Bu yazılımları Arkadaşlar ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

55ud8400 vestel tv var. QUi menü yüklemek istiyorum. adını bilmiyorum ama carbon desenli bir menü var şuan, qui menuye geçiş yapalabiliyormu ?
selam ,
yukarıda bir sürü mesaj öreği var yükleyenlerin tvsi çökmüştür

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Mb130 anakartlı v5 55ud9650 tvye V5.7.20.0 yazılımını yükledikten sonra arada bir reset atıyordu, sonrasında servis menüsünden fabrika ayarlarına döndüm, sorun kalmadı gibi fakat netflix haricinde herhangi bir uygulamaya girmeye çalıştığımda internet bağlantınızı kontrol edin uyarısı vermeye başladı, interneti kablosuzdan yada kablolu bağlasamda sonuç aynı, çözümü varmıdır acaba?
televizyon saati doğru mu ?
ayarlar diğer ayalardan saat konturolü yapın
gerekirse kurulumu biliyor ve anlıyorsanız
menü 4725 yapıp disnoctik içinden factory reset yapın tv sıfırlansın, kapanıp açılma yazılımla düzeldi mi ?
not: ayrıca dün portalda problem vardı düzelmiş olabilir mi ?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt