Ne konudaYardımcı olacak biri varımdır
Ne konudaYardımcı olacak biri varımdır
üretim serisi olarak geçiyor 3 ardından 4 geldi sonrasında 5 çıktı. perfermons konusunda çok bişey görmedim, 4 de pek çaba göstermediler geçiş olarak kullandılar desek yeridir. 5 daha stabilÖncellikle teşekkürler, elinize sağlık, ud9360 serilerinin bazılarında v4 bazılarında v5 yazılım olduğunu anlıyorum. bunun nedeni hakkında bir fikriniz var mı? ve bu Tv nin performansını etkiler mi?
Yazılım istedim vestel den mb97 idi benim sürüm onlar yolladı şimdi mb98 oldu ama puhu TV felan gelmedi kaç yapmam lazım bunuNe konuda
selam burası mb130 ana kartların konusudur,Yazılım istedim vestel den mb97 idi benim sürüm onlar yolladı şimdi mb98 oldu ama puhu TV felan gelmedi kaç yapmam lazım bunu
selam ,Nerden İndiriyoruz Bu yazılımları Arkadaşlar ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
55ud8400 vestel tv var. QUi menü yüklemek istiyorum. adını bilmiyorum ama carbon desenli bir menü var şuan, qui menuye geçiş yapalabiliyormu ?
televizyon saati doğru mu ?Mb130 anakartlı v5 55ud9650 tvye V5.7.20.0 yazılımını yükledikten sonra arada bir reset atıyordu, sonrasında servis menüsünden fabrika ayarlarına döndüm, sorun kalmadı gibi fakat netflix haricinde herhangi bir uygulamaya girmeye çalıştığımda internet bağlantınızı kontrol edin uyarısı vermeye başladı, interneti kablosuzdan yada kablolu bağlasamda sonuç aynı, çözümü varmıdır acaba?
gelince yüklenecektir.mb 130 v4 qui yeni yazılım gelmeyecek mi