Qui menülerde görüntü ve performans üzerine geldi hep yazılımlar son yazılım yani size gelen yazılım hakkında bilgim yokDikkatini ceken bir iyilestirme varmı
Yeni yazılımı yükledim. Televizyonu kumandadan kapatıp bir kaç saat sonra açınca görüntü geldikten sonra kumandadan herhangi bir tuşa basınca televizyon kilitleniyor ve reset atıp açılıyor sonra sıkıntı yok. Birde telefonu wifi ile ekrana aktarmada biraz sıkıntı var. Gözlemlediğim eksi yönler bunlar. Artılar ise görüntü ve seste biraz daha netleşme var.Özellikle eski sürümlerde uydudan yayın izlerken yapılan ses ayarı ile youtubeye girince ses kısık geliyordu youtubede ayrı ayar kanal izlerken ayrı ayar yapmak gerekiyordu bu sürümle aynı tonda ses alınıyor. Saygılar hayırlı Cumalar. (49UD9200)V5 olanlar yeni yazılımı yüklediyseniz izlenimlerinizi aktarırmısınız.
Ud9360 pvr özelligi aktif edilebilirmi?
Benzer sorunu bende yaşıyorum.Yeni yazılımı yükledim. Televizyonu kumandadan kapatıp bir kaç saat sonra açınca görüntü geldikten sonra kumandadan herhangi bir tuşa basınca televizyon kilitleniyor ve reset atıp açılıyor sonra sıkıntı yok. Birde telefonu wifi ile ekrana aktarmada biraz sıkıntı var. Gözlemlediğim eksi yönler bunlar. Artılar ise görüntü ve seste biraz daha netleşme var.Özellikle eski sürümlerde uydudan yayın izlerken yapılan ses ayarı ile youtubeye girince ses kısık geliyordu youtubede ayrı ayar kanal izlerken ayrı ayar yapmak gerekiyordu bu sürümle aynı tonda ses alınıyor. Saygılar hayırlı Cumalar. (49UD9200)
Menü 4725 yapıp oradaki Diagnostic e girip fabrika ayarlarına döndükten sonra reset atma yapmıyor artık.Benzer sorunu bende yaşıyorum.
Yeni yazılımı yüklemeden önce en fazla 2 kere olmuşken, şimdi nerdeyse günde 1-2 kere cihaz kendini resetliyor.
Ayrıca yeni yazılım renk konusunda daha iyi gibi.
Bende bir sorun yok. Muhtemelen kurulum yaparken tgs otomatik kurulum yapmışsınız normal türksat tan kuruluma devam ederseniz düzelir.Teşekkür ederim A alisavas32, resetledim şimdilik iyi gidiyor.
Yeni yazılımdan sonra menüden kanal düzenleyip silemiyorum, bunu nasıl yapacağız?