eğer v3 ile başlıyorsa yüklenemez ilk mesajda ve yorumlarda belirttik55ud9360 mb 130 qui v4 ü v5 e yükseltebilir miyim
v4 le başlıyor v5 e yükseltebilir miyimeğer v3 ile başlıyorsa yüklenemez ilk mesajda ve yorumlarda belirttik
Yazılım versiyonu V.5 ile başlayan ürünlerimizde 5 serisi yazılım yüklenmelidir.v4 le başlıyor v5 e yükseltebilir miyim
orjinal v4 ilemi geldi tv...55ud9360 mb 130 qui v4 ü v5 e yükseltebilir miyim
Yazılım versiyonu V.5 ile başlayan ürünlerimizde 5 serisi yazılım yüklenmelidir.
Yazılım versiyonu V.4 ile başlayan ürünlerimizde 4 serisi yazılım yüklenmelidir.
ilk sayfada mevcut V4 e V5 yüklerseniz çökecektir
Olacaktır bende bile elimde kalıyor bu 4 Ler sebebsiz yere ?Ustad V4 yazilimlar ile ilgi bir degisiklik olacakmi.guncelleme vs...
menü 4725 yapıp factory reset yapın, size full yazılım daha önce vermiştim gerekirse onu deneyinselamun aleykum ustalarım benim vestel ud8450 model televizyona bişeyler oldu dün kendiliğinden tv kanallarında görüntü gitti sadaece ses var bazen no video yazısı çıkıyor sorun nedir anlayamadım trt4k da trt türk te görüntü var
bilemedim, uydu ayarlarında sorun var, ilk kurulum yapıp tekrar deneyinizHocam bu televizyon mb130 siz full yazılım mb 211 için vermiştiniz televizyonun bu şekil olmasının sebebi ne acaba azersat uydusundaki kanallar da görüntü de seste var türksattaki kanallarda neden böyle bir sıkıntı oldu