Marka vestelse MB130_VESTELQUI_APV_V5.7.16.0 Core update 09.04.2019.zip tarihinden gorebilirsinizQui V5 menu en güncel versiyon hangisi
Marka vestelse MB130_VESTELQUI_APV_V5.7.16.0 Core update 09.04.2019.zip tarihinden gorebilirsinizQui V5 menu en güncel versiyon hangisi
5.7.16.0 ?Emeğine sağlık, açıl susam açııııııııııııl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5.7.10 var bendeki 8460da. 13 yada 16 yüklesemmi? .10dan farkları nedir? hangisi daha iyidir?
Üzgünüm uyumaz. F fikoloji usta Telefunken v5 uyarmı benim tvye
Demek vestelciler bu forumu yakından takip ediyorlar sevgili A.Bozoğlu09-04-2019 Tarihli V5.7.16.0 yazılımında netflixte home tuşuna basınca gelişmiş ses ayarları da yapılabiliyor artık, eskiden sadece görüntü ayarları yapılıyordu.
(Fotolar)
en güncel sürümü yükleyiniz ilk sayfada bulunan v5 versiyonu içinde
Mevcut yazılım bu hangi sürümü tavsiye edersiniz ve yeni sürümde her hangi bir problem mevcut mu ? F fikoloji
Marka vestelse MB130_VESTELQUI_APV_V5.7.16.0 Core update 09.04.2019.zip tarihinden gorebilirsiniz
tarihleri kontrol edin, eski bir yazılım, yazılım sürümü olarakta sizinkinden eskiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tamam peki bunu indirmeme gerek var mı ?
Anladım 2 tür yazılım çeşiti olduğunu okudum da forumda belki cekirdek yazılımı adını verdiginiz bi yazlimdir die tahmin ettimtarihleri kontrol edin, eski bir yazılım, yazılım sürümü olarakta sizinkinden eski