MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Hiç bir versiyonunu yüklenemez çünkü sizinki carbon menü
Geri dönüş için teşekkürler formda mb130 ana kartı olan arkadaşlar yuklemisti o yüzden size sormak istedim yukleyenlerde bazı fonksiyonlar calismamisti tabi o yüzden yuklyebilir miyiz diye sormak istedim olmuyorsa da yapacak bir şey yok sonuçta riske gerek yok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşlar yok mu bir cevap
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim ki V3 olmuş oluyor anladığım kadarıyla ama ana kart mb130 p Qiu menü ye baktım her ay düzenli güncelleme almış bizim eski carbon aralıktan beri güncelleme almıyor bana göre nedeni artık yeni üretimler yani Qiu menü ye hizmet ön planda buda teknolojinin acı gerçekleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim ki V3 olmuş oluyor anladığım kadarıyla ama ana kart mb130 p Qiu menü ye baktım her ay düzenli güncelleme almış bizim eski carbon aralıktan beri güncelleme almıyor bana göre nedeni artık yeni üretimler yani Qiu menü ye hizmet ön planda buda teknolojinin acı gerçekleri
Aslında qui menü 2 guncellme aldı 1.si tutmadı 2.si de daha yeni işe yaradı. İnan yeni almış olduğunuz qui menü TV sahibi olsaydınız sinirleriniz gerilirdi ? çünkü hala oturumadi. Biz V3 versiyonunu olarak çok şanslıyız çok yazılım mevcut çok çalışma yapıldı daha y ni oturdu sistem ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Geri dönüş için teşekkürler formda mb130 ana kartı olan arkadaşlar yuklemisti o yüzden size sormak istedim yukleyenlerde bazı fonksiyonlar calismamisti tabi o yüzden yuklyebilir miyiz diye sormak istedim olmuyorsa da yapacak bir şey yok sonuçta riske gerek yok
Çoğu şey çalışmıyor ne yazikki bazı yükleyiciler de de TV çöktü ? karar sizin tavsiyemiz değildir ilk mesajda bilgi mevcut

narsilbjk Çevrimdışı

narsilbjk

Aktif Üye
27 Eki 2018
56
42
Bayadır foruma girmiyorum toshiba MB130 v4 için en son güncel versiyon hangisidir acaba ?

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Arkadaşlar 55ud9400 televizyonuma yükledim , şuanda resmen tv ye ilk bahar geldi , televizyonda renk cümbüşü var, puslu görüntü gitti, trt4k resmen ateş ediyor, önceden tv ye bakarken 9400 ün özellikleri olan 10 bit panel , hdr, wide color gamut nerde bu özellikler diye sinir oluyodum, sanırım önceki çekirdek yazılımlarda wide color gamut kapalıydı, bunda açılmış gibi hissettim renk paleti genişledi, ama smart özelliği hiç çalışmıyor, netflix youtube internet neye tıklarsam tıklayım gizlilik ayarları çıkıyor onaylanıp geri dönüyor, umarım kısa süre sonra yeni yazılımla smart olayı çözülür, televizyonu satacaktım bu yazılımdan sonra vazgeçtim, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Kardeş hangi yazilimi yükledin bende 55ud9400 kullanıyorum

Geri
Üst Alt