MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Otel menüden alınan yedekleme tv firmware(yazılım diyeyim) yedeği değildir,ama önceki kullandığın ve kendine göre ayarladığın ses şiddetinden tut kanal ayarlarına,renk ayarlarına kadar olan yedeklemedir,güvenle kullanabilirsin apollonx,bu yedeklemeyi firmware ile karıştırmıyalım :)

Anladım hocam. Bana full yazılım yedeğini alma lazım da :)

Sevgili apollonx ,bence full yedeklemeye gerek kalmadı,neden dersen zaten seri numaramıza göre yazılımları sağolsunlar @fikoloji ve @teknovest tarafından sağlanıyor,işte sana (ve bana hatta tümümüze) full yazılım :)
Bırakalım full yazılım almayı yabancı forumlardaki kullanıcılar bulsunlar artık,bizim kapı gibi 2 dostumuz var :)

Sevgili apollonx ,bence full yedeklemeye gerek kalmadı,neden dersen zaten seri numaramıza göre yazılımları sağolsunlar @fikoloji ve @teknovest tarafından sağlanıyor,işte sana (ve bana hatta tümümüze) full yazılım :)
Bırakalım full yazılım almayı yabancı forumlardaki kullanıcılar bulsunlar artık,bizim kapı gibi 2 dostumuz var :)
Abi şu sıkıntı var arkadaşın tv si 5 versiyonlu qui menü tv, ben sistemde full yazılımını 4 versiyonu görüyorum bu yüzden arkadaşa sordum bi değişiklik yaptın mı diye

sevgili @fikoloji ,resimlere baktım da ,mboot versiyon da değişik,gerçi dcf dosyası aynı iki versiyonun,kullanımına bakılırsa yeni gibi tv,yani fabrika çıkışı V5 yazılımı yokmu bu tvnin.

sevgili @fikoloji ,resimlere baktım da ,mboot versiyon da değişik,gerçi dcf dosyası aynı iki versiyonun,kullanımına bakılırsa yeni gibi tv,yani fabrika çıkışı V5 yazılımı yokmu bu tvnin.
Sistem de 4 gözüküyor. Ama arkadaşta 5 yüklü o yüzden kurcalamak istemedim. Evet yeni seri yeni model

Kolay gelsin emeği geçenlerden ALLAH razı olsun afiyet versin ayırmasın inşaALLAH

tvm telefunken 49tu7020 telefNken için olanı indirdim

IMG_20190221_095332.jpg

Yazılımım bu

IMG_20190221_092320.jpg

93 de kalıyor ilerlemiyor tv yazılımı devam etmiyor
Ben nerede yanlışlık yapıyorum teşekkürler

Kolay gelsin emeği geçenlerden ALLAH razı olsun afiyet versin ayırmasın inşaALLAH

tvm telefunken 49tu7020 telefNken için olanı indirdim

IMG_20190221_095332.jpg

Yazılımım bu

IMG_20190221_092320.jpg

93 de kalıyor ilerlemiyor tv yazılımı devam etmiyor
Ben nerede yanlışlık yapıyorum teşekkürler
Sizin tekevizyonunuz qui değil carbon menü hata bu

Sizin tekevizyonunuz qui değil carbon menü hata bu
???
Cevap için teşekkür ederim mb130 şase olan tvlerede oluyor gibi algıladım 55tu8560 a olabuleceğini okuyunca atayım demiştim neyse????

???
Cevap için teşekkür ederim mb130 şase olan tvlerede oluyor gibi algıladım 55tu8560 a olabuleceğini okuyunca atayım demiştim neyse????
ilk sayfada yazıyor uyum sağlamıyor diye

5 serisi için,
VESTEL_QUİ core v5.14.0.0 Apv Mb130 21.02.2019
yazılımı eklendi
Edit: yazılım hatalı olduğu için link kaldırıldı

hatali.png

Son düzenleme:
5 serisi için,
VESTEL_QUİ core v5.14.0.0 Apv Mb130 21.02.2019
yazılımı eklendi

V5 ayriminin iyi yapilmasi gerekli aksi halde V4 olan tv ye V5 yuklemesi anakart ı pert ediyor.geri donusu yok...

Benim tv 49 uhd 8400 daha önce 4.35.8.0 yazılımını yüklemiştik sadece kumanda uyumsuzluğu olmuştu yeni yazılımlardan sadece 4 ile başlayanımı yükleyebiliriz?

Benim tv 49 uhd 8400 daha önce 4.35.8.0 yazılımını yüklemiştik sadece kumanda uyumsuzluğu olmuştu yeni yazılımlardan sadece 4 ile başlayanımı yükleyebiliriz?
evet
netflix e giris yapamazsiniz.
V5 i kesinlikle yuklemeyiniz.

Geri
Üst Alt