P
parola505
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhabalar
F
fikoloji benim tv telefunken tu8560 yazılım versiyon 3 ile başlıyor qui menü uyar mı teşekkkürler
selam, uymazMerhabalar F fikoloji benim tv telefunken tu8560 yazılım versiyon 3 ile başlıyor qui menü uyar mı teşekkkürler
Ustam kolaygelsin acil yardımınıza ihtiyacım varilk sayfada yazıyor uyum sağlamıyor diye
selam,buyrunUstam kolaygelsin acil yardımınıza ihtiyacım var
Ustam dün vestel mb95 anakartlı tvye yazılım yükledim açılış ekranında kaldı heralde farklı bi yazılım nasıl çözebiliriz
Netfilx çalışıyor. Orijinal yazılımda sorun yok, ama eski menüye ait yani carbon olan menüye qui yüklerseniz Netfilx çalışmıyordu. Onun açıklaması mevcuttuF fikoloji hocam merhaba. 49ud8460 modelini yada üstünğ düşünüyorum. Panel konusunda 8460 modelinde Qui menü olduğunu belirtmişsiniz. Bu konudada Netflix çalışmadığından bahsedilmiş. 49ud8460 aldığım takdirde Netflix kullanamayacakmıyım acaba ?
Merhaba bende 43ud8360 MB130S anakartlı tv var, bu güncellemeler bana uyarmı yoksa çöker miyim?MB130_VESTEL QUI_APV_V5.7.13.0 Core update (vestel qui menüsü için)
MB130-REGAL-TECHWOOD_-APV_QUI MENÜ V57110 (techwood qui menüsü için)
MB130-SEG-APV_QUI MENÜ V57110 (seg qui menüsü için)
MB130-SEG-QUI MENÜ V435190 (seg qui menüsü için)
MB130-TELEFUNKEN_APV_QUI MENÜ V57120 (telefunken qui menüsü için)
güncellemeleri eklendi
*carbon titanyum menüye ait cihazların aksiyon arayıp yazılım yüklenmemesini rica ederim çökmeler mevcut oluyor.
hayır çökmez çünkü orjinal yazılım. ama V4 mü V5 mi kontrol et, sizdekinden daha yüksek versiyonsa yükleyinizMerhaba bende 43ud8360 MB130S anakartlı tv var, bu güncellemeler bana uyarmı yoksa çöker miyim?
servis menü ekranında v4 yazıyor ama servis ilk kurulumu yaparken v5 güncellemesi almış gibi sanki, akşam bakarım servis menüsünün resmini çekeyim daha iyi olur.hayır çökmez çünkü orjinal yazılım. ama V4 mü V5 mi kontrol et, sizdekinden daha yüksek versiyonsa yükleyiniz
Benim servis menüsü aşağıdaki gibiservis menü ekranında v4 yazıyor ama servis ilk kurulumu yaparken v5 güncellemesi almış gibi sanki, akşam bakarım servis menüsünün resmini çekeyim daha iyi olur.
bu güncellemeleri nerden nasıl yükleyeceğim, buradan indirme linki ile indirip usb üzerinden mi yoksa, cihazın içinden direk güncelleme seçeneği mi var?MB130_VESTEL QUI_APV_V5.7.13.0 Core update (vestel qui menüsü için)
MB130-REGAL-TECHWOOD_-APV_QUI MENÜ V57110 (techwood qui menüsü için)
MB130-SEG-APV_QUI MENÜ V57110 (seg qui menüsü için)
MB130-SEG-QUI MENÜ V435190 (seg qui menüsü için)
MB130-TELEFUNKEN_APV_QUI MENÜ V57120 (telefunken qui menüsü için)
güncellemeleri eklendi
*carbon titanyum menüye ait cihazların aksiyon arayıp yazılım yüklenmemesini rica ederim çökmeler mevcut oluyor.