Servise bağlı ana kart bile çıkabilirmaliyet ne cıkar acaba
Servise bağlı ana kart bile çıkabilirmaliyet ne cıkar acaba
Yapma yaServise bağlı ana kart bile çıkabilir
Sizce MB 130 V5 için yeni yazılım gelir mi ?Servise bağlı ana kart bile çıkabilir
Mb130 Dan sonra daha üst model ana kartlar üretilinceSizce MB 130 V5 için yeni yazılım gelir mi ?
Arşivimde resmini eklediğiniz tv nin yazılımının aynısı var henüz daha günceli yok.Merhaba,
Toshiba 50UL3A63DT model smart tv ancak AmazonPrime da dolby vision çalışmıyor galiba yazılımdan kaynaklı sorun var gibi vestel ile iletişime geçtim 2 iş günü içinde güncel yazılım verilecekmiş ne kadar doğru bilemem whatsapp tan görüştüm acaba yazılımın bir alt versiyona nasıl yüklerim teşekkürler
![]()
En güncel sürümde siniz, bı alt versiyonunu yükleyip test edin olmazsa mevcut sürüme geçersiniz. Gerekirse ilk kurulum yapınızAmazonPrime dolby vision neden aktif olmuyor sizce yazılımsal mı acaba önceden aktif oluyordu yada hiç uğraşmadan android tv box'a mı geçsem
Farklı portallarda dolby vision var sadece AmazonPrime da mı yok durum bu şekilde ise arıza yoktur servisin teşhisini ve açıklamasını bekleyin.Acil yardım lütfen birazdan vestel den gelecekler tv ye bakmaya ve ürünün garantisinin 3 yıl olduğunu öğrendim 12.07.2020 yılında A101 den almıştım bu ürünü ayıplı diye yeni tv talebinde bulunursam yenisi ile değişim yaparlarmı bir sorun olduğu takdirde anakart felan değişimi yaparlarsa kabul etmeden yenisi mi istesem ? teşekkürler
İlk kurulumla eski yazılım sürümüne dönülmez.bir önceki yazılıma nasıl geri döneceğim paylaşırsanız sevinirim ve ilk kurulumu yapamıyorum fabrika reset yapınca aynı sürüm kurulu oluyor