Necati_Simsek
Süper Üye
- 29 Ağu 2018
- 586
- 56
Hocam bu V5 yazılımlarını bizim Bim'den aldığımız JVC 50" lere yükleyebilir miyiz?Henüz Disney tarafından smart tv desteği yok destek geldiğinde eklenir.
Hocam bu V5 yazılımlarını bizim Bim'den aldığımız JVC 50" lere yükleyebilir miyiz?Henüz Disney tarafından smart tv desteği yok destek geldiğinde eklenir.
Ana kart ve yazılım versiyonu V5 Aynı ise olur fakat tv otadan yazılım çektiğinde kendi yazılımına döner. V3 Yazılımlı ana karta V5 Yazılım yüklenmez.Hocam bu V5 yazılımlarını bizim Bim'den aldığımız JVC 50" lere yükleyebilir miyiz?
Hımmm demek ki biz bu yazılımı alamayacağız :(Ana kart ve yazılım versiyonu V5 Aynı ise olur fakat tv otadan yazılım çektiğinde kendi yazılımına döner. V3 Yazılımlı ana karta V5 Yazılım yüklenmez.
Deneyerek bulabilirsiniz eski sürümler ve yeni sürümler mevcutMerhaba arkadaşlar, bende 58u9400 var. Anakartı mb130s ve şu an otomatik olarak 5.35.2.0 kurulu halde.
Appletb 4K üzerinden Disneyplus kullanırken farkettiğim dolbyvision problemim var. Dolbyvision açmaya çalışınca ekran pembeleşiyor. Paugge HDMI 2.1 kablo aldım fakat sorun hala devam ediyor. Eskilerde netflix üzerinden sorunsuz bir şekilde 4K dolby görüntü izlemiştim fakat yazılım versiyonum kaçtı o zamanlar bilemiyorum.
Sorunum versiyon güncellemesi ile çözülür mü?
Eğer çözülebilir ise buradaki hangi versiyonu yüklemeliyim? Hangisi sorunumu çözer be anakartımla uyumludur?
ben bu arkadaşla aynı tv ve aynı menüye sahibim. nolur biri yardımcı olsun 5.7 yüklemek isterken bozdum galiba.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
seri no?ben bu arkadaşla aynı tv ve aynı menüye sahibim. nolur biri yardımcı olsun 5.7 yüklemek isterken bozdum galiba.
Şuan için en günceli buMB130 V5 Yeni yazılım güncellemesi alan var mı ? V.5.35.8.3 den sonra güncelleme geldi mi.
muzes mi pomoct s aktualizaci dekujiToto je nejaktuálnější