apk sadece android modellere yükleniyorS sport+ yükleme şansımız var mı?
alakası yok exxenli bir tv box alırsın yada android bir tv alırsın, ilk iki seçenekte ayrıca ilk iki seçenekte yasal abonesi de olmalısın ya da exxen uygulamasındkai içeriği sana başka platformlar üzerinden sunan illegal platformlara üye olursun seçimini sen yapexxen uygulaması nasıl tv ye gelir v3. 62. 50 ye yükseltsem gelir mi yoksa alakası yok mu
sorun hitachi versitonsa carbon titanyum jvc yazılımlarını da deneyebilirsiniz ben de hitachi menüde belli başlı film sitelerinden sorunsuz izliyorumMerhabalar Hitachi mb130 V3.62.49.0 versiyonlu tv de opera browser harici browser yükleme şansımız var mı sürekli browserınız bu video formatını desteklemiyor hatası alıyorum web den bir şey izlemek istediğimde
maalesefbeIN Connect uygulamasını yüklemek mümkün mü?
Malesef... Modlayıp ekleyebileceklerin bunlar
3.62.50 deneyebilirsiniz. Ekran ayarlarından hdmı gelişmişi de deneyinizvestel ud 9300 televizyonum var yazılım v3.62.35 dışarıdan başka uydu alıcı bagladım görüntü var ama ses yok diğer televizyonda denedim ses var .tüm hdmi portları denedim ama olmadı yazılım yüklesem düzelir mi hangi yazılımı yükleyeyim saygılar.