MB130 V3 serisi Yeni Yazılım

mb130 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• Kullanılan toplam oy
    414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
günaydın!

sanırım biraz kafaları karıştırdım:giggle:

3.62.35 son sürüm. yalnız bazı arkadaşlar yükledikleri yazılımdan memnun olmadıklarını ilettikleri için bende benim tv'de ki mevcut yazılımdan (3.62.29) çok memnun olduğum için yazma gereği duydum.. şu ana kadar çalışmayan, aksayan bir fonksiyonu ile karşılaşmadım..

aslında bazı arkadaşların daha önce de belirttiği gibi, bu yazılımları yayınlarken üretici firma ne gibi yenilikler iyileştirmeler yaptığını iletmeli. Yani ben şimdi 62.29'dan memnunum. 62.35 sürümünde ne yenilik var, hangi iyileştirmeler yapıldı, yüklemeli miyim, yoksa bu sürümde kalmalı mıyım bunun kararını veremiyorum.. yazılım yüklemek riskli olduğundan, yeni yazılım geldi hadi yükleyelim diyen bir kaç arkadaşın tv'sinin çöktüğünü de duyduk..

şuan için ben memnunum 62.29 sürümünden.. ciddi anlamda iyileştirmeler ve yenilikler varsa lütfen belirtin ona göre bizde kararımızı verelim F fikoloji :mutlu

mehmet toprak Çevrimdışı

mehmet toprak 

Aktif Üye
22 Eki 2018
192
46
günaydın!

3.62.35 son sürüm. yalnız bazı arkadaşlar yükledikleri yazılımdan memnun olmadıklarını ilettikleri için bende benim tv'de ki mevcut yazılımdan (3.62.29) çok memnun olduğum için yazma gereği duydum.. şu ana kadar çalışmayan, aksayan bir fonksiyonu ile karşılaşmadım..

aslında bazı arkadaşların daha önce de belirttiği gibi, bu yazılımları yayınlarken üretici firma ne gibi yenilikler iyileştirmeler yaptığını iletmeli. Yani ben şimdi 62.29'dan memnunum. 62.35 sürümünde ne yenilik var, hangi iyileştirmeler yapıldı, yüklemeli miyim, yoksa bu sürümde kalmalı mıyım bunun kararını veremiyorum.. yazılım yüklemek riskli olduğundan, yeni yazılım geldi hadi yükleyelim diyen bir kaç arkadaşın tv'sinin çöktüğünü de duyduk..

şuan için ben memnunum 62.29 sürümünden.. ciddi anlamda iyileştirmeler ve yenilikler varsa lütfen belirtin ona göre bizde kararımızı verelim F fikoloji :mutlu
bende 29 u kullanıyordum. ama 35 daha hızlı çalışıyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
günaydın!

Benim gördügüm mb130 da en iyi yazılım. Tabi bu şahsi görüş

U Çevrimdışı

unlu51

Aktif Üye
25 Haz 2018
79
59
Arkadaşlar titaniyum olanını yükledim beğendim görüntü kalitesi renkler hoşuma gitti emeği geçenlere teşekkürler

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
F fikoloji hocam içeriği görmek için cevap yazmam lazımmış :) yazmışken eline sağlık diyim :) jvc yi deneyeceğim titanium'da bir anda 4-5 kanal atlamak istediğinde bir tıkanıyor sonra birden atlıyor kanalları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt