Vestel tv hız ölçer doğru çalışmıyor Oradaçıkan veriye güvenmeyiniz Google üzerinden hız testi yapan sayfalar var o şekilde doğruya en yakın sonucu bulabilirsiniz saygılarvestel tvde internet hız testi yapıyorum 7 mbit i geçmiyor. düzelsin diye V3.62.35 e güncelledim ama hala aynı. iptvde 4k kanallarda donuyor. internetim 35mbit.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.9 yükledim onda en fazla 23mbit gördüm. her denemede hız değişiyor
Bana kalırsa 3.62.35Arkadaşlar merhaba mb130 daki en başarılı yazılım hakkında bilgi alabilir miyim görüntü kalitesi olarak
Ne yazikki bunu her versiyonda yapabilir yapabiliyor ? ben hepsinde aynı sorunu yaşadım.Eveet sayın F fikoloji, teknovest 3.62.49 yazılımının renklerini beğenmiş ve bunu paylaşmıştım Ancak bugün ilk falsosunu verdi televizyon kumandayı algılamadı hiç bir tuş çalışmadı Sorun fişi çekip yeniden açınca düzeldi. Bu bağlamda şahsi olarak fikrim 35ê dönmenin vaktidir
F fikoloji Ben de zaten üzülmeden alt versiyona döndümNe yazikki bunu her versiyonda yapabilir yapabiliyor ? ben hepsinde aynı sorunu yaşadım.
Ben TV deyince aklıma sadece televizyon geliyor. Gelişen çağda ve istekleri sıralarsak smart ekleniyor, görüntü kalitesi ekleniyor, yazılım büyüklüğü ekleniyor. Bu sefer televizyon değil akıllı televizyon oluyor ben hiç bir zaman gözümde bu smarti vs büyütüyorum, o nedenle kafam rahat oluyor ? filim izlerken veya IPTV de; donuyor = bu bir TV sonuçta diyorum, kapanıp açılıyor= bu bir TV diyorum. Böylece hiç bozulmuyor moralim ??