Aa,kumanda tuşlarında sorun mu oluyor yüklenince,merak ettim sevgili trkkrsy
Abi fikoloji öyle dedi diye hatırladığımdan öyle demiştim. Youtube tuşuna basınca google açıyor gibisinden. F fikoloji ???
Aa,kumanda tuşlarında sorun mu oluyor yüklenince,merak ettim sevgili trkkrsy
Yok be ? o normal mb130a , qui menü yuklenince oluyorAbi fikoloji öyle dedi diye hatırladığımdan öyle demiştim. Youtube tuşuna basınca google açıyor gibisinden. F fikoloji ???
Eskiden yeni bir yazilim yüklendiğinde çok yükleyen olurdu ve bir sürü yorum dinlerdik bu yeni yazılımla olumlu olumsuz bir düşünce fazla göremedim arkadaşlar benim fikrime gelince bir önceki 35 versiyona donecem gibi
Eh be sevgili nedimm,sen de hem "olumlu olumsuz bir düşünce fazla göremedim " demişsin,hemde birşeyden bahsetmemişsin,direk "bir önceki 35 versiyona donecem gibi" demişsinN nedimm, yazılım hakkında düşünceleriniz nelerdir yazabilirmisin? 35 e dönüş sebebi ?
bahsi geçen model mb120 ve 130 ana kartla üretilmiş sizin kartınız nedir ?Merhaba
65UD8900 için hangisi uyumlu ?
Renkler bir önceki yazılıma göre zayıf görüntüdeki keskinlik önceki yazılıma göre zayıf izlediğim aynı yayınları iki yazilmda test ettim bariz fark var 35 e döndümN nedimm, yazılım hakkında düşünceleriniz nelerdir yazabilirmisin? 35 e dönüş sebebi ?
Gerekli açıklamayı yaptım yazilim gerek cep telefonlarda gerek TV lerde deneme yanılma ile yapılıyor galiba ama biz kullanıcılar yenidir deyip en iyisidir deyip yüklüyoruz ama bir şey yapılırken bir yerden bir şey götürüyor galiba telefonlarda da böyle 35 yazılım renkler ve keskinlik yeni yazılıma göre daha iyiymiş 35 e döndüm zaten benim amacım diğer kullananlar arkadaslarda durum nedir onu sormakti su an 55ud9400 TV kullanıyorum va panelEh be sevgili nedimm,sen de hem "olumlu olumsuz bir düşünce fazla göremedim " demişsin,hemde birşeyden bahsetmemişsin,direk "bir önceki 35 versiyona donecem gibi" demişsin
bahsi geçen model mb120 ve 130 ana kartla üretilmiş sizin kartınız nedir ?
menü 4725 yapıp çıkan resmi ekleyiniz
öncelikle factory reset yapınız = menü 4725 diasonic>factaroy reset ardından kurulumu yapıp aşağıdakileride uygulayınız17MB130 3.62.35 jvc kullanıyorum ve ara sıra kanal değiştirmek için tuşa bastığım zaman işlem yapmıyor. Örneğin şuan cnn HD ve kanal d hd için bu sorunu yaşıyorum.
Örneğin trt açık ve kumanda ile cnn e geçince kanal değişmiyor. Liste üzerinden baktığımız zaman her kanalın yanında HD veya Dtv yazıyor ve fakat bu iki açılmayan kanal için herhangi birsey yazmıyor.
Tkgs esnek ve kendi kanal güncelleme yapıyor ama bu yazılımdan önce böyle sorun yoktu. Tavsiyesi olan var mı acaba?
o zaman yüklenebilirmb130 benim.