Evet anlatım hatası oldu sanırım kastım vestel içindi@fikoloji, yok hocam toshibaya uymuyor, bizimkinin üzerinde 4.18.3.0 yüklü, toshibaya özel bu, genel yazılımı yükleyince tv çöp oluyor, renkler negatif oluyor menü değişiyor vs... acı bir şekilde tecrübe ettik maalesef.
kendim vestel kullandığım için herkez de vestel düşüncesi 
NESİ VAR BEN KULLANIYOM 3.62.24 versiyonu ( sorularım cevaplarım JVC 50 kullanıcısı olaraktır başka marka bilmiyom ) yeni sürüm geldimi hiç cevap görmedim sizden @Ado abiBende bi JVC 50 kullanıcısı olarak yeni güncellemeyi kurmayı başaramadım, son 3.62.24 versiyon sıkıntılı idi, yeni otomatik güncellemede olmayınca eski versiyon 3.62.13 sürümüne geri döndüm, artık @Ado hocamı beklemekten başka çare yok...
demekki her MB130 Diye balıklama atlanmazEvet anlatım hatası oldu sanırım kastım vestel içindikendim vestel kullandığım için herkez de vestel düşüncesi
Düzltmeniz için teşekkürler
NESİ VAR BEN KULLANIYOM 3.62.24 versiyonu ( sorularım cevaplarım JVC 50 kullanıcısı olaraktır başka marka bilmiyom ) yeni sürüm geldimi hiç cevap görmedim sizden @Ado abi
Bende yazdiklarinizdan sonra 3.62.13 e geri döneyim dedim ancak herzamanki yapmama ragmen yukleme basarisiz diyor. Yani 1505 yapiyorum yüklesin mi diyor evet diyorum yükleme basarisiz diyor.Bende donmalar oluyordu kanal geçişi olsun netten tv'ye geçişte olsun, fişi çekip geri takmalar başladı bende eski sürüme döndüm şimdi sıkıntı yok şükür, ben de JVC den çok memnunum iyiki almışım diyorum her baktıkça @Ado hocam sağolsun...
Farklı boş bir bellek kullanıp, fat32 format attıktan sonra içerisinde sadece güncelleme dosyası olacak şekilde bir daha deneyin...Bende yazdiklarinizdan sonra 3.62.13 e geri döneyim dedim ancak herzamanki yapmama ragmen yukleme basarisiz diyor. Yani 1505 yapiyorum yüklesin mi diyor evet diyorum yükleme basarisiz diyor.
Sebebini bilen var mi?
Bende donmalar oluyordu kanal geçişi olsun netten tv'ye geçişte olsun, fişi çekip geri takmalar başladı bende eski sürüme döndüm şimdi sıkıntı yok şükür, ben de JVC den çok memnunum iyiki almışım diyorum her baktıkça @Ado hocam sağolsun...

Amin @Ado hocam sağolasın...Siz sağolun azizim, Adamlar yapmış ne diyelim şimdi, ben sadece önceden inceleyerek referans verdim almanıza vesile oldum, iyi bir şeyde bir hayrımız dokundu ise ne mutlu bizlere.
Dilerim Allahtan ki uzun yıllar servis yüzü görmeden kullanırsınız![]()
Normalde hep aynı flash ile guncelliyordum ve içi bomboş. Sırf bu iş için. Sadece guncelleme dosyası var ve fat32 formatinda. Simdiye kadar tvyi aldigimdan beri 3 guncelleme geldi ve 3ünü de bu sekilde yaptim sorunsuz bir şekilde. Ama bu sefer daha dusuk yazilim yuklemek istedigim icin mi kabul etmedi acaba. Ilginize teşekkürler sagolunFarklı boş bir bellek kullanıp, fat32 format attıktan sonra içerisinde sadece güncelleme dosyası olacak şekilde bir daha deneyin...
Hayret bende de aynen üst versiyon olan 3.62.24 sürümü yüklüydü gayet kolay bir şekilde bir alt sürüme geçtim, ustalar bir yol gösterir inşallah...sağlıcakla...Normalde hep aynı flash ile guncelliyordum ve içi bomboş. Sırf bu iş için. Sadece guncelleme dosyası var ve fat32 formatinda. Simdiye kadar tvyi aldigimdan beri 3 guncelleme geldi ve 3ünü de bu sekilde yaptim sorunsuz bir şekilde. Ama bu sefer daha dusuk yazilim yuklemek istedigim icin mi kabul etmedi acaba. Ilginize teşekkürler sagolun
Cok teşekkürler SagolunHayret bende de aynen üst versiyon olan 3.62.24 sürümü yüklüydü gayet kolay bir şekilde bir alt sürüme geçtim, ustalar bir yol gösterir inşallah...sağlıcakla...