teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
yok bekle gelecek bu kez Finlandiya'danhocam bu da ters maalesef,, bize full'un da full'u lazım artık hatta komple anakart
yok bekle gelecek bu kez Finlandiya'danhocam bu da ters maalesef,, bize full'un da full'u lazım artık hatta komple anakart
indirdim hocam silebilirsiniz
bu da olmadı en iyisi tv'yi çevirmek
Dur dur ,klasör adını hatalı verdim galiba,klasörün adını pq olarak değiştirip de dene bakayımindirdim hocam silebilirsiniz
bu da olmadı en iyisi tv'yi çevirmek
hocam bir önceki verdiğiniz de spi di onu da deneyeyim miDur dur ,klasör adını hatalı verdim galiba,klasörün adını pq olarak değiştirip de dene bakayım
ne verdimse denehocam bir önceki verdiğiniz de spi di onu da deneyeyim mi
hocam düzeldi 2. verdiğiniz spi3.zip ile. valla hocam izmire elinizi öpmeye geleceğimne verdimse dene
valla hosbulduk hocam çok teşekkürler global bir forum olduğumuzu yine kanıtladınız.Rica ederim , o zaman bir teşekkür de hosbulduk için etmelisin ,çünkü edid ve panel dosyası ondan(Almanya) geldi
peki hocam sırf merakımdan soruyorum daha fazla kurcalamayacağım edid dosyası e-edid editor hdr açılıyor mu profilden açtıktan sonraRica ederim , o zaman bir teşekkür de hosbulduk için etmelisin ,çünkü edid ve panel dosyası ondan(Almanya) geldi