elimde stok edid olmadığı için deneyemedim.edid yükleniyor mu
elimde stok edid olmadığı için deneyemedim.edid yükleniyor mu
Tv 4k mı fhd mi ve kaç inçelimde stok edid olmadığı için deneyemedim.
4k 40 inçTv 4k mı fhd mi ve kaç inç
Birazdan gelecek ,Fransadan yola çıktı4k 40 inç
edit: hocam eğer mümkünse panel yazılımı da verir misin full yazılım onu da değiştirmiyor.
ya hocam kusura bakmayın bi gecenin bu saatinde uğraştırıyorum sizleri gerçekten mahcubum size karşı. benim tek amacım sabah hdr açmaktı :'DBirazdan gelecek ,Fransadan yola çıktı
indirdim sağolunA akumut indirdiğinde haber ver sileceğim :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim ,evde boş boş oturuyoum zaten sileyim mi indirdin miya hocam kusura bakmayın bi gecenin bu saatinde uğraştırıyorum sizleri gerçekten mahcubum size karşı. benim tek amacım sabah hdr açmaktı :'D
silebilirsiniz hocamRica ederim ,evde boş boş oturuyoum zaten sileyim mi indirdin mi
Zipten çıkart ,boş usbye dosya ile kopyala ,servis menüden usboperations üzerine gelip OK bas,tv kapat ,hatta fişini çek tekrar takıp açsilebilirsiniz hocam
kurdum kurdum edid dosyasını da ekran ters panel yazılımı da lazım 40ua8900 7929755 700224 (bundan gayri başka bir şey kalmadı zaten )Zipten çıkart ,boş usbye dosya ile kopyala ,servis menüden usboperations üzerine gelip OK bas,tv kapat ,hatta fişini çek tekrar takıp aç
Nasıl ters ,hani sadece edit yüklemiştin hem panelin 48 inç miş,40 değil mübarekkurdum kurdum edid dosyasını da ekran ters panel yazılımı da lazım 48ua8900 7929755 700224 (bundan gayri başka bir şey kalmadı zaten )
pardon yanlış yazmışım 40ua8900 (edid yükledim sonra bir arkadaşımız bu 40 inç 4k hdr panel yazılımı dedi onu da denedim ters oldu açıkcası baya bir şey denedim.Nasıl ters ,hani sadece edit yüklemiştin hem panelin 48 inç miş,40 değil mübarek
Sana müstehak,yine yedek almadın değil mipardon yanlış yazmışım 40ua8900 (edid yükledim sonra bir arkadaşımız bu 40 inç 4k hdr panel yazılımı dedi onu da denedim ters oldu açıkcası baya bir şey denedim.
abi bana dediler ki full at her şey sıfırlanıyor zaten sonra başımıza bir de full atınca cihazın aynı kalma gibi bi durumu çıktı benim işler suya düştüSana müstehak,yine yedek almadın değil mi