Tavsiyem son sürümden bir öncekini yüklemeniz son sürümde bir kaç bug mevcut kumandada mute tuşu kitlenmesi gibi
İlk kurulum yapıp deneyiniz olmassa full yazılım talep konusunda destek alınız.17MB120 2.45.12.1 NETFLİX ve 17MB120 V2.45.29.1 sürümlerini yükledim. Netflix uygulaması menüye geldi. Fakat uygulamayı açtığımda netflix logosu geliyor ama uygulama acılmadan kapanıyor. Bunun için ne yapmam gerekir?
TV Vestel 55UA8300
MB120
Netflixte problem yok lakin Web browser da donma kasma yeniden başlatma var youtube şöyle yapın yeni sürümü yükledikten sonra youtube ye gelin ayarlardan uygulamayı sıfırla diyin uygulama sürümü farklı bir sürüme geçicekÇok teşekkür ederim bilgi için. Bir aile büyüğümüzün TV sine yükleyeceğim, pek Mute kullandığını zannetmiyorumTek merak ettiği şey Netflix çalışıyor mu? Bunun dışında youtube ve browser performansı 1 tık daha iyi olsa yeterli
Siz sanırım kullanıyorsunuz, son sürümü yükleyince profil bilgisini neden değiştirmek gerekiyor, Netflix giriş problemi mi var son sürümde?
Netflix profille uğraşmamak için bu 17MB120 2.45.12.1 NETFLİX sürüm tavsiye edilmiş bunu yüklemeyi planlıyorum. 29.1 ile bu sürüm arasında bariz bir fark var mı, biliyor musunuz?
Merhaba herkese selam. Geçen hafta yaşadığım bir problem üzerine 43ub8950 model televizyonumun anakartı (mb120) değişti. Değiştikten sonra netflix uygulaması gitmiş. Versiyonuna baktığım zaman V.2.19.0.0 diyor ve yazılım güncelle dediğim zaman yeni güncelleme yok diyor. son güncelleme 20.05.2016 diyor. Yardımcı olursanız sevinirim
çok teşekkür ederim hemen bakıyorum. iyi gecelerİlk mesajdaki 17MB120 2.45.12.1 NETFLİX yazılımını kurabilirsiniz. Nasıl kurulacağı ilk mesajda yazıyor. Linkleri görmek için ilk mesajı beğenmeniz gerek.
peki bu yazılımda uygulama sürümünün bi önemi var mı?İlk mesajdaki 17MB120 2.45.12.1 NETFLİX yazılımını kurabilirsiniz. Nasıl kurulacağı ilk mesajda yazıyor. Linkleri görmek için ilk mesajı beğenmeniz gerek.
çok teşekkür ederim hemen bakıyorum. iyi geceler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peki bu yazılımda uygulama sürümünün bi önemi var mı?
v.2.19.0.0 ın altında yazıyor v1.4.0.3Uygulama sürümünden kastınız tam olarak nedir?
o tv nizin fabrika cikis yazilimini gösterir.Güncelleme olup olmadigini o yazilimin numarasina göre kontrol edersiniz,baska bir önemi yok.v.2.19.0.0 ın altında yazıyor v1.4.0.3
v.2.19.0.0 ın altında yazıyor v1.4.0.3
anlatılanları yaptım ama tv kendiliğinden açılmadı ne yapmam gerek açmayı deneyeyim mi acabav.2.19.0.0 ın altında yazıyor v1.4.0.3
sü
anlatılanları yaptım ama tv kendiliğinden açılmadı ne yapmam gerek açmayı deneyeyim mi acaba