MB120 Yeni yazılım

mb120 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• 17MB120-2.29.6.0

Oy: 49 6.3%
  • 17MB120-2.29.11

Oy: 17 2.2%
  • 17MB120-2.36.0 (Netflix)

Oy: 67 8.6%
  • 17MB120-2.40.2.0

Oy: 7 0.9%
  • 17MB120-2.40.6.0

Oy: 10 1.3%
  • 17MB120 2.45.7.0

Oy: 7 0.9%
  • 17MB120 2.45.12.1 NETFLİX

Oy: 190 24.3%
  • 17MB120 V2.45.27.0

Oy: 18 2.3%
  • 17MB120 V2.45.29.1

Oy: 328 41.9%
  • 17MB120 V2.45.32

Oy: 90 11.5%

• Kullanılan toplam oy
    783
D Çevrimdışı

Dallama

Yeni Üye
14 Nis 2020
19
39
Hımm,benim kafamdaki soru işareti kalktı bu durumda,sorun tuner de olabilir ,tv ana kartta da.Garantisi varmıydı tvnin ,varsa servisten istemek en makul çözüm olur,yine de F fikoloji bir baksın bakalım yazılım için.
servse gtti hocam.garanti yok..ne nayaptılarsa orda artık..şimdi yine baktım..trtler çekmiyor..tuner arızası nasıl halledilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

servse gtti hocam.garanti yok..ne nayaptılarsa orda artık..şimdi yine baktım..trtler çekmiyor..tuner arızası nasıl halledilir
fabrika yazılımı beklıyorum hocam..sil bastan kurarım..sizden veya arkadaslardan beklıyorum..saygılar

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Yani belli bir frekansı çekmiyor.
Öncelikle "tuner arızası olabilir" yazdığım unutulmasın sevgili Dallama ,yani kesin tunerdir diyemem ,bu gibi olaya bazen 2li ,4lü LNB de sebeb verebilir,ki bunu görmüş biriyiyim,hatta virüsten dolayı eve kapanmadan önce köydeki kendi seg tv'mde gördüm ,lnbyi değiştirince düzeldi ,bende de başka frekans çıkmıyordu :)
Tuner arızası tamiri mümkünmüdür bilemiyorum ,çünkü tuner entegresi o kadar küçüktür ki,onanırım yapılır mı bilemyorum açıkçası.
Peki kanal listesini tvye geri yüklediğinde kanallar sıraya girdimi yoksa yine aralarındaki kanal numaraları boş mu kaldı bunu da merak ettiğim için sordum.

D Çevrimdışı

Dallama

Yeni Üye
14 Nis 2020
19
39
Yani belli bir frekansı çekmiyor.
Öncelikle "tuner arızası olabilir" yazdığım unutulmasın sevgili Dallama ,yani kesin tunerdir diyemem ,bu gibi olaya bazen 2li ,4lü LNB de sebeb verebilir,ki bunu görmüş biriyiyim,hatta virüsten dolayı eve kapanmadan önce köydeki kendi seg tv'mde gördüm ,lnbyi değiştirince düzeldi ,bende de başka frekans çıkmıyordu :)
Tuner arızası tamiri mümkünmüdür bilemiyorum ,çünkü tuner entegresi o kadar küçüktür ki,onanırım yapılır mı bilemyorum açıkçası.
Peki kanal listesini tvye geri yüklediğinde kanallar sıraya girdimi yoksa yine aralarındaki kanal numaraları boş mu kaldı bunu da merak ettiğim için sordum.
Normalde boşluk vardı hocam.sonradan düzelttim.ortak çanak var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normalde boşluk vardı hocam.sonradan düzelttim.ortak çanak var
Hocam fabrika yazılımını edinebilmek sifirdan kursam belki duzelirdi

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
B Çevrimdışı

bolobolo 

Yeni Üye
24 Şub 2019
10
44
Arkadaşlar merhaba,

MB120 anakart (Hi Level, raphael) için mevcut sürümü 2.40.2.0 olan bir tv var elimizde. V2.45.29.1 sürümüne yükseltme yapmak istiyoruz. Çekirdek yazılım güncellemesi yapmak yeterli midir uygulamaların güncellemesi, Netflix gibi uygulamaların gelmesi için?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Arkadaşlar merhaba,

MB120 anakart (Hi Level, raphael) için mevcut sürümü 2.40.2.0 olan bir tv var elimizde. V2.45.29.1 sürümüne yükseltme yapmak istiyoruz. Çekirdek yazılım güncellemesi yapmak yeterli midir uygulamaların güncellemesi, Netflix gibi uygulamaların gelmesi için?
Uygulama ve bazı düzeltmeler için çekirdek yazılım verilir,bir nevi updadetir.Ama netflix gelir mi gelmez mi inan bir bilgim yok ,çünkü mb120 kartlı tv yok bende :ok

B Çevrimdışı

bolobolo 

Yeni Üye
24 Şub 2019
10
44
Uygulama ve bazı düzeltmeler için çekirdek yazılım verilir,bir nevi updadetir.Ama netflix gelir mi gelmez mi inan bir bilgim yok ,çünkü mb120 kartlı tv yok bende :ok

Çok teşekkürler hocam.
Yazılım seçenekleri arasında parantez içinde Netflix yazan bir sürüm var da ben o sürümden sonraki tüm sürümlerde vardır gibi düşündüm önce ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla sadece Netflix olması da yetmiyor, profil vs demiş bazi arkadaşlar çünkü :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Çok teşekkürler hocam.
Yazılım seçenekleri arasında parantez içinde Netflix yazan bir sürüm var da ben o sürümden sonraki tüm sürümlerde vardır gibi düşündüm önce ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla sadece Netflix olması da yetmiyor, profil vs demiş bazi arkadaşlar çünkü :)
Evet ,aynen öyle ,bazen profil dosyası ile oynamak gerekiyor :ok

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Arkadaşlar merhaba,

Modlama ile uğraşmak istemiyorsanız 2.45.12.1 Netflix yazanı yükleyince direkt gelmesi lazım.

Geri
Üst Alt