daha güncel sürüm yoktur.Toshiba 49U7763DAT cihazı kullanıyorum. MB120 TOSHIBA CORE UPDATE V.2.45.10.00. yazılımı yüklemiştim. üst sürüm varmı acaba. beinconnect yüklü gelirmi.
vestel üretimi olmalı, eski sürümler içindeki netflix yazılımını yükleyinizBenim tv mb120 profilo Netflix yok nasıl aktif edebilirim
Kardeşim bende vestel mb120 tv var netflix yok firma hiç bir şekilde olmaz yüklenmez diyor ne yapmam lazımvestel üretimi olmalı, eski sürümler içindeki netflix yazılımını yükleyiniz
Kardeşim bende vestel mb120 tv var netflix yok firma hiç bir şekilde olmaz yüklenmez diyor ne yapmam lazım
Aynen vestel uretimi mb120vestel üretimi olmalı, eski sürümler içindeki netflix yazılımını yükleyiniz
EvvetAynen vestel uretimi mb120
Yüklü sürüm MB120 Titanium V2.45.12.0.zip (116.45 MB)
Bunu yuklersem bi sikinti olurmu
Netflix gelirmi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.(123.21 MB)
Evet Netflix geldi teşekkürler
Anten ve anten kablosu na bakınBeyler sinyal yok olayı nedir?? özellikle tv8 açarken oluyor...habertürk ve diğer kanallarda da oluyor..trtlerin hiçbirinde görüntü yok..tv8 arasıra donuyor takılıyor.bazen siyah ekran sinyal yok diyor..bazen geliyor..allah aşkına hangi sürümü kurmalıyım? televizyonum 40au9300mb120 anakart.....yarıdmlarınızı bekliyorum..
Tam olarak hangi surumu yukledinizEvet Netflix geldi teşekkürler
Menu maviydi turuncu oldu