2 gündür seni iyi görmüyorum. Umarım iyisindir abi ?Tamam,veda zamanım yaklaşıyor ,iyi ki sordum iyimi
2 gündür seni iyi görmüyorum. Umarım iyisindir abi ?Tamam,veda zamanım yaklaşıyor ,iyi ki sordum iyimi
İyiyim çok şükür ,teşekkür ederim ama ,demekki arada tatile çıkmam lazım2 gündür seni iyi görmüyorum. Umarım iyisindir abi ?
Bence de ? ama ozletme kendiniİyiyim çok şükür ,teşekkür ederim ama ,demekki arada tatile çıkmam lazım
çok teşekkür ederim. uğrarştınız , sabrettiniz sonunda sizin sayenizde olumlu şekilde sonuçlandır. herkese teşekkür ederim. Bu arada güncelleme olduktan sonra görüntüde bi değişiklik oldu sanki ihtimal dahilinde midir? Yoksa benim kuruntum mu?Rica ederim sevgili maligonen ,yanlş anlamadım inan,medya ekranını Back tuşu ile geç ,kanalı izlerken de 1+5+0+5 tuşla
Güle güle kullan ,görüntüde değişiklik derkençok teşekkür ederim. uğrarştınız , sabrettiniz sonunda sizin sayenizde olumlu şekilde sonuçlandır. herkese teşekkür ederim. Bu arada güncelleme olduktan sonra görüntüde bi değişiklik oldu sanki ihtimal dahilinde midir? Yoksa benim kuruntum mu?
bana da değişik gelmiş olabilir. problem yok. Teşekkür ederim sabrınız için.Güle güle kullan ,görüntüde değişiklik derken
bana da değişik gelmiş olabilir. problem yok. Teşekkür ederim sabrınız için.
Teşekkürler. Digiplay nasıl gelir. Bir önce yaptığım güncelleme de blutv gelmişti de ondan uygulama gelir zannetmiştim.daha güncel sürüm yoktur.
dahada geleceğini sanam.
uygulama ne yazıkki yazılımla gelmez.
Bazıları yazılımda aktiftir yazılım ile yüklenmez. Dplay uygulaması ssnimrim mb120 de yoktu emin olmamak la birlikte hosbulduk ve EXcomZkko sormak isterim. Eğer varsa modlama ile açılabilir.Teşekkürler. Digiplay nasıl gelir. Bir önce yaptığım güncelleme de blutv gelmişti de ondan uygulama gelir zannetmiştim.
Eğer varsa
L labkamilSmart menüde var bende ama tiklayinca ana menüye geri dönüyor,yurtdisi kisitlamasi olabilir..Bein connect ve digitürk tarayiciya yazilarak da kullanilabilir,modifiyer bölümünde bilgiler mevcut
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kurulum yaparken disecq ayarlarını doğru yaptınız mı ? Merkezi sistem kullanıyorsanız seçim hatalı ise sinyal yok derMerhaba, öncelikle bu konu içindeki tüm mesajları ilgiyle okudum, bir çok bilgiye sahip oldum. Her mesaja sabırla cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Ben Vestel 43UB9300 3D Smart TV kullanıyorum. MB120 anakartlı.Aldığından beri yazılım güncellemesi yapmadım. Şu an kullandığım versiyon V.2.36.3.0
Forumdaki yönlendirmeleri takip ederek V.2.45.29.1 sürümüne yükseltme yaptım. TV normal olarak açıldı, yeni versiyona yükseldiğini gördüm. Kanal listesinde değişiklik olmadan çalışmaya başladı. Sonra kurulum temiz olması amacıyla önce kanal listesinin flash belleğe alıp factory reset yaptım. Yeniden kuruluk sonrası kanal listesini geri yükledim ancak şu anda tüm TRT kanallarını ile Show, Kanal D gibi bazı kanallarda sinyal yok diyor. Kabloları hiç kurcalamadan bu hale geldi. Sonradan tekrar kontrol ettim anormal bişey yok gibi. Nasıl bir yöntem izlemem gerekir.
Kurulum yaparken disecq ayarlarını doğru yaptınız mı ? Merkezi sistem kullanıyorsanız seçim hatalı ise sinyal yok der
Tek uydu antenini tüm bina kullanıyor. Bu disecq ayarını nasıl yapmam gerekir?