marka var model yok farklı bir tv olduğu için bende model yok :( toplama tv ismini sen koy mb130 ana kart mevcutTV ayni marka / model mi baskan?
Son düzenleme:
marka var model yok farklı bir tv olduğu için bende model yok :( toplama tv ismini sen koy mb130 ana kart mevcutTV ayni marka / model mi baskan?
ilk sayfada bulunan core yükleme talimatlarını uygulayınız sorun olmayacaktırinşallah yapabilirim
Beyler selamunaleykum.
VESTEL 43UD8400 tv var. SSIPTV uygulamasini kullaniyorum. Lakin server a yeni film yeni kanal vs eklendiginde link i silip tekrar yuklemem gerekiyor. Ancak o zaman cikiyor yeni eklenenler. Yani uygulama guncelleme yapmiyor. Bunun yazilimsal bir sorun oldugunu dusunuyorum.
Konuyla alakali bilgi sahibi yardimsever arkadaslardan destek bekliyorum. Tesekkurler.
SSİPTV yi açtığında ok işareti ile gösterdiğim yenileme işaretine bas bu şekilde bir dene.
Yüklenebilir orjinali carbondurvestel marka mb120 için titanium yükleyebilir miyim?
Teşekkürler.Yüklenebilir orjinali carbondur
nasıl indiriyorumNe gibi değişiklikler var? Kullanıcı deneyimlerini aktaran olur mu?
Neden menu 1505 komutu çalışmıyor? Problem nedir ? Yükseltme onayı gelmiyormu?umarım işe yarar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yaş ilerleyince teknolojiden uzak kalıyoruz haliyle. Yazılım yüklemeyi bir ben beceremedim herhalde.
65ud8900 tv için 120 mb olan en son güncellemeyi forumdan usbye yükledim...
(Bugüne kadar hiç yükseltme yapmadığım için 4-5 sene önce bayiden aldığım orjinal şekliyle duruyordu yazılım)
Usb’ye yüklemeyi sorunsuz yaptım.
Menuye basıp 1505 komutu çalışmadığı için, 2. Yolu deniyorum. Usb’yi tak. Tv fişini çek. Kumandada ok tuşuna basılı tutarken tv fişini tak. Kırmızı ışık yanıp yanıp sönerken ok tuşundan elini çek. Hepsini yapıyorum elimi çekince kırmızı ışık sabit standby kırmızısında duruyor bekliyor hiç bir işlem yapmıyor. Defalarca denedim. Allahım neydi günahım...Ben nerde yanlış yaptım?