Muhammet Sarıçam
Süper Üye
- 20 May 2018
- 751
- 34
Şu konuyu her gördüğümde heyecanlanıyorum müjde yazıyor diye ? bu zamandan sonra gelmez herhalde yeni yazılım.
Senin için başlığı düzenledim ?Şu konuyu her gördüğümde heyecanlanıyorum müjde yazıyor diye ? bu zamandan sonra gelmez herhalde yeni yazılım.
Abi zahmet etmeseydin biz böyle küçük şeylerle mutlu oluyorduk ?Senin için başlığı düzenledim ?
Ben bir umut var daha diyorum. Göreceğiz ?
Hangi sürümü yüklediniz?AZ ÖNCE 4K VESTEL 49UB8300 MB120 TELEVİZYONA GÜNCELLEME YAPTIM. 1- NETFLİX ÇALIŞIYOR 2- BLUE TV YOKTU EKLENMİŞ VE ÇALIŞIYOR 3- KANAL GEÇİŞLERİ BİRAZ HIZLANDI GİBİ 4- GÖRÜNTÜ NETLEŞTİ 5- SSİP TV DE SES VAR GÖRÜNTÜ YOK SORUNU VARDI DÜZELDİ İLK GÖZLEMLEDİKLERİM BUNLAR
Ana kart doğru ise vestellerde carbon, diğer Vestel üretimleri titanyum menüdür49ub8300 modeli televizyonu olan bir arkadaşıma core yazılım yükleyeceğim de, acaba carbonu mu yoksa titaniumu mu yüklemem gerekiyor?
Çok teşekkürler.Ana kart doğru ise vestellerde carbon, diğer Vestel üretimleri titanyum menüdür
selam,Adem abi mb120 nin son yazilimi hangisi abi bendeki v2.45.12.0 abi bundan sonra cikan varsa link yollarmisin abi
teşekkürlerMB120 anakart kullanıcıları uzun zamandır yazılım bekliyordu ve ben'' geleceğini sanmam artık'' diyordum lakin Vestel beni şaşırttı. Aman en büyük hatalı varsayımlarımız böyle olsun
Eline sağlık F fikoloji