Merhaba
Deneyip bakacax
selamvestel 49 ub8300 için oluyor sanırım bu mb 120 kart numarası ?
selam
menü 4725 yapıp çıkan görseli ekleyiniz
selam
menü 4725 yapıp çıkan görseli ekleyiniz
tamamdır şimdi oldu, diğer yüklediğin yazılım 4 dosya olduğuna göre full yazılımdı, yani fabrika çıkış yazılımı, bu dosyanın tek olma sebebi ise güncelleme yazılımıdr. yükleme şeklide otamatik olarak farklı oluyor. tek dosya olması doğrudur herhangi bir sıkıntı yoktur.
bu yazılım uygun ama tek parça sanırım o yüzden yükleyemedim, daha önce flash belleğe 4 dosya halinde parçalar atıp yüklemiştim ama, bunu nasıl yükleyeceğimi bilemedim hata verdi
tamamdır şimdi oldu, diğer yüklediğin yazılım 4 dosya olduğuna göre full yazılımdı, yani fabrika çıkış yazılımı, bu dosyanın tek olma sebebi ise güncelleme yazılımıdr. yükleme şeklide otamatik olarak farklı oluyor. tek dosya olması doğrudur herhangi bir sıkıntı yoktur.
konudaki ilk mesajıma bakarsanız carbon olan yazılım sizinkidir. diğer titanyum olanda sizinkine uyar, tek farkı tema renk farklılığıdır.
gelelim yüklemeye : carbon olan yazılımı indirin
hemen altında bulunan Yükleme anlatım core : tıklayınız yazı mevcut '' kalın yazan taklayınız'' kelimesine basınca yeni bir sayfa açılacak ve burada core güncelleme talimatlarını uygulayınız.
yazılım yüklenecektir.
hangi sürümü yükledinizAZ ÖNCE 4K VESTEL 49UB8300 MB120 TELEVİZYONA GÜNCELLEME YAPTIM. 1- NETFLİX ÇALIŞIYOR 2- BLUE TV YOKTU EKLENMİŞ VE ÇALIŞIYOR 3- KANAL GEÇİŞLERİ BİRAZ HIZLANDI GİBİ 4- GÖRÜNTÜ NETLEŞTİ 5- SSİP TV DE SES VAR GÖRÜNTÜ YOK SORUNU VARDI DÜZELDİ İLK GÖZLEMLEDİKLERİM BUNLAR