hayır size ait ama aynısı mevcutMesajda paylaştığınız görsel sizin cihazınıza mı ait diye soruyorum.
Konunun ilk mesajında aynı görseli görüyorum çünkü!
hayır size ait ama aynısı mevcutMesajda paylaştığınız görsel sizin cihazınıza mı ait diye soruyorum.
Konunun ilk mesajında aynı görseli görüyorum çünkü!
Aynısı ise verilen yazılım yüklenir.hayır size ait ama aynısı mevcut
cihaza daha önce başka yerden indirip yazılım yüklediniz mi.?Arkadaşlar tvde çok fazla donma yaşıyorum bu yeni eklediğiniz sürümü kursam faydası olur mu?
Faydası olursa indirme izni verir misiniz?
Tv modelim
cihaza ilk kurulum uygulayıp tekrar deneyin.evet ama sorun yoktu yeni başladı donma sorunları.
denedim hocam hala aynı sorunu yaşıyorum.cihaza ilk kurulum uygulayıp tekrar deneyin.
istersen full yazılım verebilirim cihaz orjinal hale döner.denedim hocam hala aynı sorunu yaşıyorum.
Arkadaşlar tvde çok fazla donma yaşıyorum bu yeni eklediğiniz sürümü kursam faydası olur mu?
Faydası olursa indirme izni verir misiniz?
Tv modelim
Tv üzerinde uygun olmayan yurtdışı yazılım var etiket bilgisine uygun yazılım verilmesi daha doğru olur.istersen full yazılım verebilirim cihaz orjinal hale döner.
Olur hocam bir deneyim belki düzelir orjinal yazılım kurayım.istersen full yazılım verebilirim cihaz orjinal hale döner.
cihazın arkasındaki etiketi buraya yüklermisin.Olur hocam bir deneyim belki düzelir orjinal yazılım kurayım.
Full yazılım yetkisi verildi öncelikle bu yazılımı yükleyin yüklendikten sonra güncelleme yazılımına bakarız.
Yükledim hocam çalışıyor şimdi hangi güncellemeyi yüklemem gerekiyorFull yazılım yetkisi verildi öncelikle bu yazılımı yükleyin yüklendikten sonra güncelleme yazılımına bakarız.
Önemli not: Ben fazla vaktim olmadığı için konuyu tam okumadım fakat tv de uygun olmayan bir yazılım var ana kart değişimi yapıldı ise verilen bu yazılımı yüklemeyin.