TV' niz zaten 2.45.35' e güncellendi ise alt sürüm yüklenmez. Bir harici medya oynatıcı kullanın.2.36.0 denemedim onu verirseniz sevinirim
Tv çalışıyorken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
merhabalar regal tvmin yazılımını yükseltmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.değerli ustam değişen hiçbirşey yok
görseller mevcut ekliyorum
vidası bile sökülmedi
şimdiden teşekür ederim
sağ üst kösede kırmızı renkle dosyayı indir yazıyorbildirimi kotrol ettiğimde indirmeyi bulmadım hocam
17MB120 NETFLİX
tamamdır hocam teşekürlersağ üst kösede kırmızı renkle dosyayı indir yazıyor
hocam yazılım yüklendi menü sistemi değişti bir tek uygulamar aynı değişmedi ssiptv de alt görselde olduğu gibi hata alıyorum her zaman smart iptv eu uygulamasıını bu tvye yükleme şansımız varmıYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
TV saat ve tarihini kontrol edin. Uygulamalar v.b. webservice üzerinden TV' nize gelir. Siz uygulama yükleyemezsiniz.tamamdır hocam teşekürler
hocam yazılım yüklendi menü sistemi değişti bir tek uygulamar aynı değişmedi ssiptv de alt görselde olduğu gibi hata alıyorum her zaman smart iptv eu uygulamasıını bu tvye yükleme şansımız varmı
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Güncellemeyi nereden yaptınız?Merhaba arkadaşlar bi güncelleme yaptım ama tvde netflix çıkmıyor acaba hangi yazılımı yüklemeliyim. Twsekkurler