teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Evet servis menü fotosu ama uzaktan okunaklı çek ,çkince telefonuna bak okunuyor mu diye sonra buraya yükleben onu diğer arkadaşımıza dedin sandım pardon. 4725'i mi çekeyim?
Evet servis menü fotosu ama uzaktan okunaklı çek ,çkince telefonuna bak okunuyor mu diye sonra buraya yükleben onu diğer arkadaşımıza dedin sandım pardon. 4725'i mi çekeyim?
Evet servis menü fotosu ama uzaktan okunaklı çek ,çkince telefonuna bak okunuyor mu diye sonra buraya yükle
Eee, tamam işte nerde 55'' EDID
Menü + Ayarlar + Kaynaklar bak bakayım ,orada TV var mı
benim televizyon 40 inç o edidi ben kaybettiğim için yine benim televizyona uygun eski edid’i yükledim.Eee, tamam işte nerde 55'' EDID
Herşey geri gelmiş yazılım yüklenmiş
Var var sıkıntı yok. herhalde artık böyle kullanabilirim diye düşünüyorum edid kısmında ha 55 yazmış ha 43 ha da 40 değil mi?Menü + Ayarlar + Kaynaklar bak bakayım ,orada TV var mı
Tamam o zaman güle güle kullanın yeni(eski) tv nizi ,böylece konu kapanmıştırbenim televizyon 40 inç o edidi ben kaybettiğim için yine benim televizyona uygun eski edid’i yükledim.
Var var sıkıntı yok. herhalde artık böyle kullanabilirim diye düşünüyorum edid kısmında ha 55 yazmış ha 43 ha da 40 değil mi?
Çok teşekkür ediyorum artık macerasız güzel yeni bir hayata başlıyoruz. bu arada Vesteloji hocamızın Televizyonumda HDR var mı videosuna baktım gerçektende mağaza modunda var hdr. servis yetkilisi abi de var demişti MB120’lerde, ama çalışmadı. benim modelimde var mı acaba HDR? teraspy hocam.Tamam o zaman güle güle kullanın yeni(eski) tv nizi ,böylece konu kapanmıştır
Yok maalesef ,mb120 de olacağını sanmıyorumÇok teşekkür ediyorum artık macerasız güzel yeni bir hayata başlıyoruz. bu arada Vesteloji hocamızın Televizyonumda HDR var mı videosuna baktım gerçektende mağaza modunda var hdr. servis yetkilisi abi de var demişti MB120’lerde, ama çalışmadı. benim modelimde var mı acaba HDR? teraspy hocam.
teşekkürlerYok maalesef ,mb120 de olacağını sanmıyorum
Sana verdiğim bütün mesajlarımı çabuk beğen yoksa geliyorum oraya <--- Baskı yapar,korkmateşekkürler
güncelleme yazılımı verilmiştir.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması da orada yazıyor
Senden hızlısı mezardaYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması da orada yazıyor