MB120 Yeni yazılım

mb120 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• 17MB120-2.29.6.0

Oy: 49 6.4%
  • 17MB120-2.29.11

Oy: 17 2.2%
  • 17MB120-2.36.0 (Netflix)

Oy: 64 8.4%
  • 17MB120-2.40.2.0

Oy: 6 0.8%
  • 17MB120-2.40.6.0

Oy: 10 1.3%
  • 17MB120 2.45.7.0

Oy: 7 0.9%
  • 17MB120 2.45.12.1 NETFLİX

Oy: 186 24.3%
  • 17MB120 V2.45.27.0

Oy: 18 2.4%
  • 17MB120 V2.45.29.1

Oy: 322 42.1%
  • 17MB120 V2.45.32

Oy: 86 11.2%

• Kullanılan toplam oy
    765
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
magaza2ed1c0d6b0e6b68b6.jpg

hocam bu yazılımı siz verdiniz en güncel yazılımı bumu şimdi sunabilirmisiniz yoksa aynı yazılımmı
Söz konusu yazılımı ben değil By_Trol By_Trol Ustamız paylaştı. Ayrıca başka TV' ye ait görselle yazılım istediğiniz bilgisini ben altına ekledim. TV' nin markası nedir?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
By_Trol By_Trol ustamızın veciz sözünü burada da paylaşayım;

slowfood slowfood Üstat bize verdiği bilgilere göre yazılım yetkisi verildi yanlış bilgi yanlış yazılım doğru bilgi doğru yazılım biz yardımımızı yaptık gerisi üyenin kendi sorunu :ok
Regal TV' ye Vestel TV görselini kopyalayıp yazılım isterseniz, titanium arayüzlü TV' ye Carbon arayüzlü yazılımı yüklemiş olursunuz. Mevcut yazılım bu anakartın Netflix çalıştıran en stabil sürümüdür. Diğer konulardan gördüğüm kadarıyla eğer marketteki sertifika hatasıyla ilgili yazılım yüklemeye çalışıyorsanız, o konularda da diğer üyelerimizin açıkladığı gibi servisin sertifika bilgisi servis sahibi tarafından güncellenir. O yüzden yazılımı değiştirmenizle bir çözüme ulaşamazsınız. Farklı zamanlarda denemeye devam edin.

T Çevrimdışı

tigerking

Aktif Üye
19 Ağu 2023
68
39

Regal TV' ye Vestel TV görselini kopyalayıp yazılım isterseniz, titanium arayüzlü TV' ye Carbon arayüzlü yazılımı yüklemiş olursunuz. Mevcut yazılım bu anakartın Netflix çalıştıran en stabil sürümüdür. Diğer konulardan gördüğüm kadarıyla eğer marketteki sertifika hatasıyla ilgili yazılım yüklemeye çalışıyorsanız, o konularda da diğer üyelerimizin açıkladığı gibi servisin sertifika bilgisi servis sahibi tarafından güncellenir. O yüzden yazılımı değiştirmenizle bir çözüme ulaşamazsınız. Farklı zamanlarda denemeye devam edin.
hocam markete giremez oldum ne sunarısınız

magaza5116bb94e2db27fc.jpg

bu şeklide kaldı bu günde ne sunarsınız acaba

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

magaza5116bb94e2db27fc.jpg

bu şeklide kaldı bu günde ne sunarsınız acaba
Markete girememenizle ilgili birden fazla kullanıcımızda benzer problemler bildirildi. Siz de yazıştınız. Sorunun çözümü Vestel merkez tarafından sunulacak, şimdilik o konuyla ilgili bir gelişme yok. Ama tahminim bir iki gün içerisinde bilgi işlem departmanları sertifika problemini çözerler. Siz TV' ye bir Menu > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile temiz bir kurulum yapın. Daha sonra farklı zamanlarda markete girmeyi deneyin.

T Çevrimdışı

tigerking

Aktif Üye
19 Ağu 2023
68
39
Markete girememenizle ilgili birden fazla kullanıcımızda benzer problemler bildirildi. Siz de yazıştınız. Sorunun çözümü Vestel merkez tarafından sunulacak, şimdilik o konuyla ilgili bir gelişme yok. Ama tahminim bir iki gün içerisinde bilgi işlem departmanları sertifika problemini çözerler. Siz TV' ye bir Menu > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile temiz bir kurulum yapın. Daha sonra farklı zamanlarda markete girmeyi deneyin.
Aynı değişmedi sistem

Carbon yazılım yüklersek ne eksiğimiz olur

R Çevrimdışı

Ragnar89

Yeni Üye
25 Eki 2023
3
35
MB120 görece eski bir anakarttır. Mevcut donanım özellikleriyle güncelleme sonrası olağanüstü ekstra bir avantaj sağlamayacaktır. Bildiğiniz gibi android tabanlı olmadığı için de disney plus, amazon prime gibi servisler artık güncelleme, ekleme programı kapsamında değildir. Bizim tavsiyemiz şu an bir problem yoksa yazılım güncellemesi yapmamanız. Söz konusu servisleri kullanmak için harici bir medya oynatıcı temin etmeniz çok daha sağlıklı olacaktır.
Teşekkürler cevabınız için ama uygulama mağazasına da giremediğimi farkettim Yeni kurulum yaptım birşey değişmedi hbbtv yi kapatmak için ayarlarda hbbtv görünmüyor mağazaya girmeye çalıştığımda da bu uyarıyı veriyor.Birde YouTube en yüksek 720p açıyor tv 4K olmasına rağmen bunun sebebi nedir acaba?

20231026_021602.jpg

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Teşekkürler cevabınız için ama uygulama mağazasına da giremediğimi farkettim Yeni kurulum yaptım birşey değişmedi hbbtv yi kapatmak için ayarlarda hbbtv görünmüyor mağazaya girmeye çalıştığımda da bu uyarıyı veriyor.Birde YouTube en yüksek 720p açıyor tv 4K olmasına rağmen bunun sebebi nedir acaba?

20231026_021602.jpg
Youtube ile ilgili youtube (google) tarafında gerek çözünürlük gerek reklamlarla ilgili genel bir premium yönlendirmesi çalışması mevcut. Problem onunla ilgili olabilir ancak net bilgi değildir. Farklı bir bilgi olması halinde By_Trol By_Trol ustamızdan yardım alabiliriz.

T Çevrimdışı

tigerking

Aktif Üye
19 Ağu 2023
68
39

hocam mağazaaya gireyim ssiptv çalışsın sorun olmazsa regal tvm için yazılım titaniumu hangisini önerisiniz

magaza1.jpg

regalmodel.jpg

mağazaya giremiyorum tavsiyeniz nedir hocam kurulum yaptım dediğiniz gibi yine giremiyorum

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
hocam mağazaaya gireyim ssiptv çalışsın sorun olmazsa regal tvm için yazılım titaniumu hangisini önerisiniz

magaza1.jpg

regalmodel.jpg

mağazaya giremiyorum tavsiyeniz nedir hocam kurulum yaptım dediğiniz gibi yine giremiyorum
Mesajımı tekrar ediyorum. problem TV' nizin yazılımıyla ilgili değil. Vestel tarafında sertifika hatasından dolayı giriş yapamıyorsunuz. Dolayısıyla beklemekten başka yapabileceğiniz birşey yok. Sunucuda sertifika güncellemesi tamamlandığında servislere erişebileceksiniz.

T Çevrimdışı

tigerking

Aktif Üye
19 Ağu 2023
68
39
Mesajımı tekrar ediyorum. problem TV' nizin yazılımıyla ilgili değil. Vestel tarafında sertifika hatasından dolayı giriş yapamıyorsunuz. Dolayısıyla beklemekten başka yapabileceğiniz birşey yok. Sunucuda sertifika güncellemesi tamamlandığında servislere erişebileceksiniz.
bir önceki yazılıma dönebiliyormuyuz hocam

Geri
Üst Alt