Mb120 root

şuan yaarım yamalak halde ?

DSC_0045e9960d5cd1bfcb00.jpg

tebrikler tekrar,bu arada paylastigin mstar-master.zip dosyasi acilmiyor hata veriyor..

yarın tekrar yükliyeyim

yok değil o sitede araçları vermiş sanırım port etmek iöşn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
orda farklı işlemciler de var ama lazım olur nlarda ?

mstarbin tools ile ful yazilim veya upgrade yazilim actiktan sonra baska bir yazilim sekline dönüstürmek mümkün mü?

evet bin açıldıktan sonra içerisinde baya Bi dosya çıkıyor tekrar bin yapmak lazım editledikten sonra

Mstar a ait yazılım degil uyarısı çıkıyor bende..isim degistirdim yine ise yaramadı.kendi listesindekilerle iş yapilir orjinal tv yazilimlari ile oynatmiyor .

Ya yine burada güzel bi'şeyler oluyor da, yazılımca bilmediğimden kaçırıyorum hissi var. :ara

Ya yine burada güzel bi'şeyler oluyor da, yazılımca bilmediğimden kaçırıyorum hissi var. :ara
:D

Mstar a ait yazılım degil uyarısı çıkıyor bende..isim degistirdim yine ise yaramadı.kendi listesindekilerle iş yapilir orjinal tv yazilimlari ile oynatmiyor .

linux ortamında binwalk ile deneyin isterseniz

Bi kaç deneme mips içinde uğraşıyorum
16114930487115359809881980581383.jpg

Son düzenleme:
Yazilimci degilim, foruma katki sunan degerli ustalar gibi teknik bilgimde hic yok ama sabirliyim, arastiririm ,olmaz denenleri korkmadan denerim,1 ay önce linux ile ilgili sifir bilgim vardi.Ilginiz ve zamaniniz var ise bir yerden baslayip sizde katki sunabilirsiniz konuya..
.

Geri
Üst Alt