Yazdım ama sonra görüntü kızıllaştı yine HLG yi açınca tekrar HD oluyorduHaaydaa sanki bi ara Disney 4K oldu yazmıştın
Bu doğru muhdmi 2.0 aşağısı 4k vermiyor bizimkilerde işin garibide tve hdmi 2. desteği yok lkdfsalkdf
HLG yi açmaya gerek yok abi, DV aktif oluyor cihazda sen HDR ye geçir cihazıYazdım ama sonra görüntü kızıllaştı yine HLG yi açınca tekrar HD oluyordu
aynen ustadım xbox one x aldım 4k olmuyor uğraş uğraş sonra ampul yandı hdmi 2.0 aldım tam 4k oldu ayarlardan baktım benim tvde hdmi 2.0 desteği yokBu doğru mu
Benden çabuk kapmışsınModladıktan sonra DV de aktif oluyor, tv de DV desteği olmadığı için ekran kırmızıya dönecek, öyle olunca cihaz ayarlarından HDR geçmek lazım. Bunuda yazayımda sonradan ne olur ne olmaz
Sen önce Profili değiştirip sonra buradaki dosyayımı atmıştın?Haaydaa sanki bi ara Disney 4K oldu yazmıştın
Şimdi anlamadım inan, destek yoksa nasıl 4k oldu (iyice yaşlandım mı ney )aynen ustadım xbox one x aldım 4k olmuyor uğraş uğraş sonra ampul yandı hdmi 2.0 aldım tam 4k oldu ayarlardan baktım benim tvde hdmi 2.0 desteği yok
HDR yi açınca direk kırmızıHLG yi açmaya gerek yok abi, DV aktif oluyor cihazda sen HDR ye geçir cihazı
Ver ver, denesin65" için vereyim mi profili benim
Bak verecek profili ytigi ,dene bakalımHDR yi açınca direk kırmızı