İlginiz için çok teşekkür ederim hemen sunucuya alıyorum.Dosya silinmişti link güncellendi tekrardan forumda ki yetkili kişiler dosyayı foruma yedeklerlerse daha iyi olur çünkü dosya.co da siliniyor dosyalar zamanla.
Ne demek rica ederim.İlginiz için çok teşekkür ederim hemen sunucuya alıyorum.
öncelikle linki güncellediğiniz için tekrardan teşekkür ederim fakat hdmi üzerinde hdr açıkken ekran mor (görüntü var ama sadece üzerinde mor bir filtre var), usb üzerinde hdr açıkken ise simsiyah (görüntü yok) acaba panel hdr mı desteklemiyor yoksa edid dosyası ile benim televizyonum (40ua8900 mb120) mi uyumlu değil?Ne demek rica ederim.
HDR'ı açınca mı görüntü bozuluyor yoksa renkler mi canlı değil. Bir de profil dosyanız dan HDR'ı açık hala getirdiniz mi ?öncelikle linki güncellediğiniz için tekrardan teşekkür ederim fakat hdmi üzerinde hdr açıkken ekran mor (görüntü var ama sadece üzerinde mor bir filtre var), usb üzerinde hdr açıkken ise simsiyah (görüntü yok) acaba panel hdr mı desteklemiyor yoksa edid dosyası ile benim televizyonum (40ua8900 mb120) mi uyumlu değil?
profilden açık, görüntü bozuluyorHDR'ı açınca mı görüntü bozuluyor yoksa renkler mi canlı değil. Bir de profil dosyanız dan HDR'ı açık hala getirdiniz mi ?
Fotoğrafını çeker misiniz acaba nasıl bir sorun olduğunu görmem lazım.profilden açık, görüntü bozuluyor
Fotoğrafını çeker misiniz acaba nasıl bir sorun olduğunu görmem lazım.
sadece hdmi cihazında böyle yani ayarlara falan girince ekran normal.
Bu şekilde kapatıp açtınız mı hiç TV'yi olmazsa panel yazlımı da güncellemeniz gerek.
sadece hdmi cihazında böyle yani ayarlara falan girince ekran normal.
dünden beri böyle cihaz kapatıp açtım evet, panel yazılımını nasıl güncelleyebilirim?Bu şekilde kapatıp açtınız mı hiç TV'yi olmazsa panel yazlımı da güncellemeniz gerek.
By_Trol hocam verir size panel yazlımını TV'nizin SN: kodunu yazın bir de güncelledikten sonra bakın paneli umarım olur.dünden beri böyle cihaz kapatıp açtım evet, panel yazılımını nasıl güncelleyebilirim?
ilginiz için çok teşekkür ederim. sn: 7929755 700224By_Trol hocam verir size panel yazlımını TV'nizin SN: kodunu yazın bir de güncelledikten sonra bakın paneli umarım olur.
kurulumu ise
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır.
Rica Ederim dosyalar kitlenmeseydi bende atardım size panel yazılımını dosylar erişim istiyor artık indirmek için.ilginiz için çok teşekkür ederim. sn: 7929755 700224
Kullanıcımız TV' nin ana yazılım değişikliği ile ilgili bir problem yaşamış. Onun çözümü sağlandıktan sonra aşağıdaki konuda bir mesaj gönderebilirse panel yazılımı paylaşılacaktır;By_Trol hocam verir size panel yazlımını TV'nizin SN: kodunu yazın bir de güncelledikten sonra bakın paneli umarım olur.
kurulumu ise
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır.