teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Yolla bakayım, link ver inceliyeyim ,ama çok acele ettirme beni130 ve 181 komutlarini yollayayim bir ara inceleyin, ne ögrendiysek sayenizde bu arada ..
Yolla bakayım, link ver inceliyeyim ,ama çok acele ettirme beni130 ve 181 komutlarini yollayayim bir ara inceleyin, ne ögrendiysek sayenizde bu arada ..
Starturl şeklinde direk deneyerek çalıştırdım açıldı ama uygulama tarayıcı üzerinden açılmış gibi olduğundan performansı düşük ve maalasef bir içerik izleyemedim acaba bu yeni bulduğunuz linklerle bir smart portalı çalışması yapacak mısınız bu portal üzerinden çalıştırdığımızda tarayıcıdan giriyormuş gibi değil de kendi uygulamasıymış gibi çalışır mı acaba bu uygulamalar hosbulduk teraspy By_Trolexxen linkini simdilik acik olarak paylasmayacagim, disneyplus icin *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
kullanabilirsiniz.
Anladım peki smart portal çalışmanız olacak mı hosbulduk paylaştığı yeni linklerdenHem hayır hem evet, çünkü sonuçta tarayıcıdan gidiyor ,gerçi orjinali de tarayıcıdan gidiyor ama bunu fark etmiyoruz
Anlıyorum benimtvde mb180 ve webapptester ile açtığımda ya da starturl link olarak attığımda da kumanda kontrol etmek zor nasıl diyeyim mesela seçeceğim seçeneğe geldiğimde sarı kutucuk içine alarak seçiyor akıcı değil ve de maalesef video oynatamadım evet mb180 benim anakartta açılıyor ama ben kullanamadım bu durum blutvde de var maalasef bunun yanı sıra sonuçta bu uygulamadaki platformları üyelikli olan şeyler bunlara ulaşmak için bi kısa yol menüsü yani portal nasıl sıkıntı oluşturabilir ki sonuçta aldığımız cihazın işlevini artırmış olmuyor muyuz sadeceYukardaki mesajda paylasmistim disney plus mb180 de calisiyor, belki mb230 da da düzgün calisabilir ama mb130 da tarayici kaynakli sorun ortaya cikiyor, kumanda ile komut verilemiyor acilan sayfada.
Portal icin P pogostick in hazirladigi kapali devre portal sistemi vardi ,fakat uygulama flash ile calistigi icin simdiki güncel tarayicilarda uygulanamaz, acik bir platformda da portal hazirlamak yasal anlamda problem yaratir diye düsünüyorum.
Sonuc olarak standart portalda eksik olan kulllanmak istediginiz uygulamayi anakartiniz destekliyor ise tarayici veya webapptester yardimiyla kullanmak en mantiklisi görünüyor..
straturl veya tarayici ile denemeyin,web app tester uygulamasini kullanin,ben onu kullandimAnlıyorum benimtvde mb180 ve webapptester ile açtığımda ya da starturl link olarak attığımda da kumanda kontrol etmek zor nasıl diyeyim mesela seçeceğim seçeneğe geldiğimde sarı kutucuk içine alarak seçiyor akıcı değil ve de maalesef video oynatamadım evet mb180 benim anakartta açılıyor ama ben kullanamadım bu durum blutvde de var maalasef bunun yanı sıra sonuçta bu uygulamadaki platformları üyelikli olan şeyler bunlara ulaşmak için bi kısa yol menüsü yani portal nasıl sıkıntı oluşturabilir ki sonuçta aldığımız cihazın işlevini artırmış olmuyor muyuz sadece
Emmi sen işi biliyorsun şimdi sıcak sıcak çorba da gelmiştir.Beni dinlerim ,burada görüldüğü gibi ,yat dendi yatıyorum
Bu arada tvlerin tozunu attırmışsın maşallah ,yokluğumdan istifade ederek,exxen mexxen
Web app tester linki var mıydı starturl onu yükleyeyim açılması için ya da web app tester bulunan portal linki paylaşabilir misiniz?straturl veya tarayici ile denemeyin,web app tester uygulamasini kullanin,ben onu kullandim
Muhtemelen iştedir ,gececi kendisi giriş yaptığında cevap verebilirWeb app tester linki var mıydı starturl onu yükleyeyim açılması için ya da web app tester bulunan portal linki paylaşabilir misiniz?
uygulamalar icinde var zatenWeb app tester linki var mıydı starturl onu yükleyeyim açılması için ya da web app tester bulunan portal linki paylaşabilir misiniz?