Ben hex editörle falan denedim fakat olmadı dosya bozuluyorS seben11 ,yok şimdilik (bak şimdilik dedim,bir yol buldum ama kenarda bıraktım,çünkü yaptığımda tv kapanana kadar çalışıyor,kapanıp açılınca resete giriyor)
Ben hex editörle falan denedim fakat olmadı dosya bozuluyorS seben11 ,yok şimdilik (bak şimdilik dedim,bir yol buldum ama kenarda bıraktım,çünkü yaptığımda tv kapanana kadar çalışıyor,kapanıp açılınca resete giriyor)
İnşallah bulursan mb130 kartların Ftp adreslerini mb90 gireriz ozamanOlmaz olmaz,olsa yazardım buralarda
S seben11 yanlış anlamayın fakat konu başlığı ile sorunuzun ilgisi yok. Konuyu kirletmetmeyelim, forumda yeterince bilgi zaten mevcut. Teşekkürler ;Ben hex editörle falan denedim fakat olmadı dosya bozuluyor
Ben modlama işini iki yıldır yapıyorum ordaki programlarla bu iş olmuyor tv nin çökmesi önemli değil kurtarması basit anakart yansa dahiS seben11 yanlış anlamayın fakat konu başlığı ile sorunuzun ilgisi yok. Konuyu kirletmetmeyelim, forumda yeterince bilgi zaten mevcut. Teşekkürler ;
[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama
★★★ Yazılım yüklemek Riskli Bir işlemdir.Aşağıdaki anlatımlar tavsiye niteliğinde olup yükleyip yüklememe kararı yükleyen kişiye aittir ve Tüm sorumluluk Yükleyen kişiye ait olacaktır. ★★★ Konu İçeriği ★★★...tavsiyeforumu.com
Teşekkür ederim biliyorum yayınlayacağınıP Purgative
İşin tuhafı yaptığım tak kullan uygulaması sizin kartlarda çalışmıyor,yoksa digiturkplay adresi olsa direk girilip gidilebilinirdi ama sizin kartlarda çalışmadığı yazıldı hep ,yoksa süper olurdu
S seben11 ;
İnan sorunu çözersem yayınlarım biliyorsun,kendime saklamam yani çok farklı yöntemle yaptım bizim profillerle alakası yok ama dediğim gibi reset olmasa süper oluyor
O zaman önce şöyle yap bari ,telnet ile tvye girip bak bakalım dosyalara ,olmadı usb tak komutla usbye kopyala bakalım,birde buffer içine girmeyi de unutma,oarada da var dosyalar.O zaman demek ki full yazılım bulup binwalk mı yapmak lazım MB1XX leri anlayabilmek için Biraz forumu dolaşayim.
Telnet girmek için, önce toolbox ile aktif etmelisin,sende ftp oluyorsa (toolbox ile tabii) onunla da kontrol edebilirsin.Telnet aklıma geldi fakat kullanıcı adı ve şifre istiyordur diye düşündüm. Yarın sabah tv'yi açıp telnet'i deneyeyim. FTP protokolü hali hazırda kullanıldığı için çift yönlü veri alışverişide olabilir diye düşünüyorum, onuda bir kontrol edeyim. Teşekkürler. Full yazılımıda konudan buldum yedekte dursun, enteresandır benim seri numaram ile vesteldriver da aradığımda hiç yazılım çıkmıyor :S
Yabancı dilO kadar yazmışsınız ama bana yabancı dil gibi geldi. En başta anlıyorumki mb 100 kartlara yapılan digi play işlemini bu tvlere yazıp sadece 100 u 120 yapmamız yeterli olacak ,dogrumu anlamışım.