Kanal listeni yedekleyip yapabilirsin tabii,aslında iyi olurÜstad yazılımı yükledikten sonra ilk kurulum yapmaya gerek var mı? Kumandayı algılama biraz ağırlaştı sanki
Çok teşekkür ederimKanal listeni yedekleyip yapabilirsin tabii,aslında iyi olur
Güncellemeyi sorunsuz Yükledi fakat Blutv hala açılmıyor ve kumandadan bluetooth ses ayarı sorunu hala devam ediyor.blutv açılmıyor diye foruma bakayım dedim yeni yazılım gelmiş işallah düzelir.
bende zaten v2.35.27.0 yüklü ama yeniyse vardır bir bildiğiniz.
şu sound barın sesinide işallah kumandadan ayarlama şansım olur. çünkü defalarca konuştum servisle çözüm üretmediler.
2.35.16 da devam ediyor mu bu sorunGüncellemeyi sorunsuz Yükledi fakat Blutv hala açılmıyor ve kumandadan bluetooth ses ayarı sorunu hala devam ediyor.
Henüz bildirim gelmedi mb120 lerde de aynı sorun var denildi belki Vestel kaynaklı belki lisans kaynaklı bize bir bildirim gelmedi gelirse size bu konuda cevap vereceğimGüncellemeyi sorunsuz Yükledi fakat Blutv hala açılmıyor ve kumandadan bluetooth ses ayarı sorunu hala devam ediyor.
Kardeşim bişey Sorabilirmiyim Bu Tv nin aynısı bende Profil Problemin varmı yani kulaklık Çıkışına Ses Sistemi Bağladığında Tek yerdenmi 2 yerdenmi Ses geliyor Servis menün benimkiyle aynıda Sanki Profiller Elle Yüklenmiş gibiblutv açılmıyor diye foruma bakayım dedim yeni yazılım gelmiş işallah düzelir.
bende zaten v2.35.27.0 yüklü ama yeniyse vardır bir bildiğiniz.
şu sound barın sesinide işallah kumandadan ayarlama şansım olur. çünkü defalarca konuştum servisle çözüm üretmediler.