MB110 Yeni Yazılım

Ne yazikki artık mb9x serisi planlı eksiltme adı altında kaderine mahkum kalacak gibi gözüküyor

Aslında şöyle lite bir yazılım çıkarsalar fena olmaz.
YouTube da gezinmek işkence.
Bizim panellere uyumlu yeni kart satsalar keşke bize.
All in one maceramız devam ederdi iyi kötü. :hihi

17MB110 2.35.40
olarak sabit konuda vardı. şimdi indirecektim ama bu konuyu görünce şaşırdım.
Bu mu yeni o mu şimdi?
mb110 v2.35.27.0 diyorsunuz ama kafam karıştı :)

17MB110 2.35.40
olarak sabit konuda vardı. şimdi indirecektim ama bu konuyu görünce şaşırdım.
Bu mu yeni o mu şimdi?
mb110 v2.35.27.0 diyorsunuz ama kafam karıştı :)
2.35.4.0 o yanlış isimlendirilme yapılmış @Ado ya bilgi verildi düzeltilecek

bu yazilim ne ise yariyor? nasil yapiliyor?
bizde yapalim.
tv marka / model : vestel / 40 ud 8400

bu yazilim ne ise yariyor? nasil yapiliyor?
bizde yapalim.
tv marka / model : vestel / 40 ud 8400
Öncelikle selam,
Yazılım güncellemek için önce cihazın şase modeli önemlidir. Bunu menü tuşuna basıp 4725 yazarak çıkan ekran resmini çekin, ardından mümkünse tv nin arkasındaki barkod resmini çekip ; https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...kirdek-yazilim-konusu.445/page-224#post-60773
Bu formda ekleyip güncel yazılım isteyebilirsiniz. Eğer mb110 sa yukarıda verdiğim yazılımı direk yükleyebilirsin. Emin olamazsan isim garanti olsun dersen, verdiğim linke istediğimiz iki resmi ekleyip güncel yazılım istiyorum dersen yardımcı oluruz.
Gelelim bu yazılımlar nedır konusuna; nasıl ki telefonlarda zamanla iyileştirme, özellik ekleme veya performans geliştirme için yazılım geliyorsa, bizim paylaştığımız yazılımlar da tv lerin zamanla iyileştirilmesi için çıkan yazılımları sonradan yüklüyoruz.
Yazılım talep ederken nasıl yapılır diye sorarsan orada da anlatırız :ok

eyvallah hocam bunu yükledim sorun yok :) Vestel TV

Öncelikle selam,
Yazılım güncellemek için önce cihazın şase modeli önemlidir. Bunu menü tuşuna basıp 4725 yazarak çıkan ekran resmini çekin, ardından mümkünse tv nin arkasındaki barkod resmini çekip ; https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...kirdek-yazilim-konusu.445/page-224#post-60773
Bu formda ekleyip güncel yazılım isteyebilirsiniz. Eğer mb110 sa yukarıda verdiğim yazılımı direk yükleyebilirsin. Emin olamazsan isim garanti olsun dersen, verdiğim linke istediğimiz iki resmi ekleyip güncel yazılım istiyorum dersen yardımcı oluruz.
Gelelim bu yazılımlar nedır konusuna; nasıl ki telefonlarda zamanla iyileştirme, özellik ekleme veya performans geliştirme için yazılım geliyorsa, bizim paylaştığımız yazılımlar da tv lerin zamanla iyileştirilmesi için çıkan yazılımları sonradan yüklüyoruz.
Yazılım talep ederken nasıl yapılır diye sorarsan orada da anlatırız :ok

Hocam mb96 tv de altyazı sıkıntısı var. I harfi y bazı harflerde sıkıntı yapıyor. Bunu çözmenin bir yolu varmı ? Altyazı dilini Türkçe yapmayı denedim ama olmadı. Ama altyazı filme gömülü değil, gömülü altyazılı fimlerde yapmıyor.

teşekkürler.deneyeceğim.

Merhaba 110s lere varmıdır yeni yazılım

mb110 v2.35.15.0 yazılımı ardından yeni çıkmış olan mb110 v2.35.27.0 yazılım linki aşşağıdadır. Hayırlı uğurlu olsun, yorumlarınızı bekleriz
toshiba ve jvc hariç

core güncelleme linki: [Gizli içerik]

Hocam daha önce 2.35.40 versiyonlu yazılım vardı. Hangisi daha yeni?

Geri
Üst Alt