Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Üslup sayın hocam üslup. Haklıdır kendi konusunda belki. Kaldı ki Dün teraspy Alo abi de bu konuda bilgi verdi. Benim mevzum kendisinin hangi konuda haklı olup olmadığından ziyade forumdaki genel tavrı.Hocam konuya baştan okuyunca o şahsa bende hak vermedim değil sizin şahsınız için söylemiyorum. Bu konu o şahıs için alakasız olsa da haklı olduğu yer vardı bence. Neyse karar tabi ki sizlerin yani yönetimin
Çok sayılı üye ile şu yukarıda okuduğunuz tarzda diyaloğum olur ki o da kendi seviyelerine inmemden kaynaklanıyor, dorğudur yanlıştır o da benim mizacım.
Ben öyle title da admin yazıyor diye ağır takılmak zorunda hissedenlerden değilim, içimdeki ağzımdaki dilimdeki ne ise yazar çizer söylerim.
Daha önce olmuş olan mevzuya müdahil değilim, samimi yazıyorum ki konuyu dahi bilmiyorum, silinen mesajları okuma gereği dahi duymadım sevgili Ahmet silmiş tartşma mesajlarını. Benim konuya müdahil olma şeklim ilk sataşma mesajı yani şu siyasi görüşünden dolayı adminden torpilli, zaten önüne gelene yetki vermişler vs tarzı zırvadan bahsediyorum.
Haklı olabilir de, hak aramanın yolu da bu değil bence
Yedi yöneticiyiz burada, hangi zaman diliminde kim var, ne zaman hangi konuya kim müdahale etmiş belli olmaz. Bize o kadar çok kanaldan ulaşıyor ki isteyenler. Haklı olduğun bir konuda hakkının yendiğini düşünüyorsan burada dikleneceğine mail wp telefon rapor sistemi ve daha birçok ulaşabileceğin kanaldan ulaşır anlatırsın derdini, hata ettiysek özrümüzü dileriz olur biter.