Ortama bak , virüs girse kaçar bu ortamdan.
sen sen ol başka yerde söyleme neme lazım? bu maskeleri sağlıkçılar kullanıyor almayanı da göz altına alırlar bilgin olsun,Ortama bak , virüs girse kaçar bu ortamdan.
Terim'e mersiye düzmek için yanlış konu seçmişsiniz... Allah muhtaçlara, zor durumda kalanlara, hastalara yardımcı olsun inşallah...Fatih Terim hoca (nam-ı diğer İMPARATOR).. son durumu nasıl acaba ?.. Gerçi 70 li 80 li yıllarda futbol dünyasında tüm dünyanın bildiği bir tek imparator vardı .. ( o yıllarda futbol gerçek futboldu..)... ve o da Alman milli takım kaptanı Franz BECKENBAUER 'di (geçen senelerde vefat..) Onu takım kurulumdaki taktik mevki olarak Terim ile aynı mevkiye koydukları için ülkemizde de Sayın TERİM "imparator" lakabı ile anılır oldu.. Herşey bir yana hocaya geçmiş olsun diyor ve bir an önce acil şifa bulmasını temenni ediyorum..Başarıları asla unutulamaz..
Konu doğru yerde, sizin yağlama yıkama faslı yanlış konu içerisinde, müstakil bir konu açın ve orada mersiyeler düzün, yağlama yıkama yapın...Orada mersiye yok dikkat ederseniz.. Konu yanlış yere açıldıysa Adminler düzeltir sanırım..
hkn40 kullanıcı adı ile foruma üye olmuş Fatih Terim'misiniz yoksa... yazdıklarımın neresinde terbiyesizlik var?Terbiyeni takın.. Adminler konuya biir el atarsa iyi olur.. Ben bu tiplemeyle muhatap olmak istemem..
hkn40 kullanıcı adı ile foruma üye olmuş Fatih Terim'misiniz yoksa... yazdıklarımın neresinde terbiyesizlik var?
İlgisiz konuda, gayrı alakasız kişinin muhabbetini yapınca sorun yok, ben buna yanlış diye yazınca mı sorun var... Terbiyeyi kendinize saklayın beyefendi.
Evet vazife. Ne işe yaradıklarını kendilerine sor...Senin üstüne vazife mi..Adminler ne işe yarıyor.. Hadi git işine.