Gizli içeriği görüntülemek için lütfen Giriş yapın veya Kayıt olun.
Gece vardiyasinda calisirkenForumu ele geçirmek şakaydı ya,inandınmı yoksa< ------- Bu yazı da şaka

Gece de uyumuyorlarmışne yapacaksak gece 3-4 gibi yapmalıyız.. şuanda kalabalar![]()

O işi bırakalı ,ohooooo... enazindan acigimiz varsa görmüş oluruz![]()

<--- Şikayet başladı
yapınca olmuyor da illa :smili: yazıp da oluyor, (özellikle smili yzdığımı belrteyim,lütfen o gülücüğün üçüncü karakterini
olarak değiştir...

Arkadaşlar günaydın. Herkese iyi haftalar.
Ado hocam , sizi DH dende takip Edip soru soruyordum. Birşeyi merak ediyorum da. Siz Vestel de yazılım bölümde vs mı çalışıyorsunuz .![]()

Ahai,şimdi bende oradan uzun uzunnnn okuyayım yani ,yaşlı başlı adam nasıl okusun ,şuradan yazıversenBakınız: ''Ado Kimdir?''![]()

Evet bence de, Bana da haber verin ki daha derin uyuyayım[Gizli içerik]

Abi kısa cevap ''hayır''Ahai,şimdi bende oradan uzun uzunnnn okuyayım yani ,yaşlı başlı adam nasıl okusun ,şuradan yazıversen![]()

Uğraşma boşuna okumak için![]()
iyi oldu,zaten öbür mesajını da kasıtlı olarak uzun uzunnn yazmışın,sadece baktım
iyi oldu,zaten öbür mesajını da kasıtlı olarak uzun uzunnn yazmışın,sadece baktım
![]()

yazdı yine gülen adam yok ona göre...
yazıp kaydedeceksin" ,gelmeyim şimdi oralara 
Biliyorum biliyorum,ama kimse yazılanları okumuyor ki,DH'de "imzamda yazıyor" diyordumda,"aa,ben onu görmedim" diyenleri düşün artık,birde okunsa yazılanlar ,neyse
@Sota bakyazdı yine gülen adam yok ona göre...
Sadece aşağıdaki resim gibi ,"yönetim paneline "Yerine konulacak metin" yazan yere girip oradayazıp kaydedeceksin" ,gelmeyim şimdi oralara
![]()