teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Haydaaa,bu kadar çabuk mu yaaa,hemde uykusu gelmiş,operasyona çıkana da bakınarkadaşlar operasyon iptal.. operasyon iptal.. uykum geldi yatıyorum.. iyi geceler herkese. tamam!
Haydaaa,bu kadar çabuk mu yaaa,hemde uykusu gelmiş,operasyona çıkana da bakınarkadaşlar operasyon iptal.. operasyon iptal.. uykum geldi yatıyorum.. iyi geceler herkese. tamam!
yarın ilk iş sitenin rengini değiştireceğimDarbe olmasın lütfen
avuçlarını yalar heveslilerGece vardiyasinda calisirken
Yatma duzenim bu sekilde abim
forum yonunden kafam rahat darbe girisiminde bulabilirsiniz.
enazindan acigimiz varsa görmüş oluruz
Yok oyle yagma sabaha kadar burdayız.arkadaşlar operasyon iptal.. operasyon iptal.. uykum geldi yatıyorum.. iyi geceler herkese. tamam!
Haydaaa,bu kadar çabuk mu yaaa,hemde uykusu gelmiş,operasyona çıkana da bakın
abi senin şu mesajını okurken gözüm bizim avatarlara takıldı; elinde tabela tutan küçük bir ninja, gülen bir tüplü televizyon, birde küçük kunduz yavrusu. sonra birde sota'nın avatarına baktım.. bence biz bu forumu ele geçirme işinden vazgeçelim bize göre değil gibi sanki bu iş
"Ekoyu kapattım ki, herkes anlasın"İlginç bir düğün hikayesi anlatayım
Yılı bilmiyorum,bayaa eski,bir semte gittim yanımda şimdinin kıdemli astsubayı olan defçim ile beraber,kurduk aletleri,test ettik sonra düğün sahibi yemeğe davet etti falan...
Ben aletlerin başına geldim,baktım ileride mahallenin başında bir ekip otosu duruyor,şaşırdım içimden "olabilir alo" dedim,sonra güngör de geldi yanıma ,dedim .
Ben : karşıya geç sese bak bakalım çok yankı varmı
Güngör: tamam abi
Aradan 1-2 dakika geçti bizimki yanıma geldi ve ..
G: Abi polisler var burada
B: Neden yav,daha saat 20 bile olmadı
G: bilmiyom,sorayımmı
B: Kime
Biz böyle konuşurken,yanımıza birisi geldi, tamam dedim buna bir sorayım...
B:Birader bu polisler neden burdalar (iki sokak başında ekip otoso var)
Kişi: burada kavgasız düğün olmaz
B:nasıl yani kavgasız düğün?
K:valla birader burda her düğünde kavga çıkar,polis mutlaka gelir,sen balkona koy bu aletlerini kırarlar valla ...
Haydaaaa,ben şok tabii,hemen güngöre dolmuş parası verdim "sen dolmuşa bin doğğğru eve,seni kavgada koruyamam " dedim...
Sonra adama sordum
B: peki neden çıkıyor bu kavga
K: kız yüzünden (daha kötü söyledide ben kibar yazıyorum)
B: Hımm,
Neyse düğünü çalmaya başlıyacağım,mikrafondan, "heryerde yaptığım gibi önce kadınlar halay çekecek,sonra erkekler, bitince tekrar baştan başlıyacağım uyulmazsa düğnü çalmayı bırakırım teyple yaparsınız" diye anons ettim birde ekoyu kapattım ki herkes anlasın
Sonuçta düğün boyunca inanın tık çıkmadı,düğün sahibi paramı verirken "kardaşım al bunu ananın ak sütü gibi helal olsun" diye 300 tl anlaştıysam bana 500 tl verdi,ve inanılmayacak bir şey daha yaşadığımı yazayım...
o polisler yanıma geldiler ve ...
P: nereden geliyorsun sen
B: çiğliden
P: nakliyecin varmı
B: evet,telefon edeceğim gelecek
P: tel etme,seni biz götüreceğiz evine
Haydaaaaa,ne diyeyim şimdi, sadece "olmaz " dedim.Israr ettiler ,meğer komiserleri öyle söylemiş ,illa biz götüreceğiz demiş polis arkadaşlara
Aletleri koyduk polis minübüsüne,çıktık yola ,yolda polis arkadaşın biri :
"Burada kavgasız düğün görmedik,ilk defa oluyor böyle ,o yüzden seni biz götürelim dedik,sen herzaman gel çal burada " dediler
Ama annem polis arabasının lambasını görünce(bekardım ve annem hiç ben gelmeden uyumazdı) telaşlanmış bende polislere zaten annemi anlattığımdan polis arkadaşın biri "anne merak etme oğlunu sağ salim getirdik" dediler
Daha böyle çok anım var düğünlerde geçen
Reklamlar Cumartesi denmiş.