Maksat muhabbet olsun ...

T Çevrimdışı

toydosakni

Aktif Üye
11 Kas 2018
464
Benim VESTEL ve üretimlerine hiç bir zaman sırt çevirmem mümkün değil. Evet onur yoksunu bazı yöneticileri olduğu doğrudur, Lakin onlara kızıp koca markaya olan gönül bağımızı kestirip atacak halimiz yok. Ancak şu sıralar biraz geri çektim kendimi, yine de ne zaman başınız sıkışırsa ben buradayım :ok
:clap2:clapTeşekkürler adem abi Adem Helvacı Ado

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Tünaydın, Yeni kalkanlardanım :kiskis

tarikk tarık uğur daha 3 gibi ancak uyanır, Umut Barış Umut Barış oyun bilgisayarına dalmıştır, BlackSea BlackSea Köpekleri gezdirmeye çıkmıştır, BlackB BlackB Spora gitmiştir, teraspy teraspy kodlara dalmıştır, Sota Sota halen güüyordur (O anlamıştır :kiskis) F fikoloji muhtemelen depo sayıyordur :kiskis

Herkese mutlu pazarlar :cay:mutlu

Forumda, diğer sitelerde geziniyorum diyeyim. Oyundan çıkalı çok oldu. :sirit
Sabah acı bir kahve içtim, akşama kadar uyumak yok. :hihi

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Tünaydın, Yeni kalkanlardanım :kiskis

tarikk tarık uğur daha 3 gibi ancak uyanır, Umut Barış Umut Barış oyun bilgisayarına dalmıştır, BlackSea BlackSea Köpekleri gezdirmeye çıkmıştır, BlackB BlackB Spora gitmiştir, teraspy teraspy kodlara dalmıştır, Sota Sota halen güüyordur (O anlamıştır :kiskis) F fikoloji muhtemelen depo sayıyordur :kiskis

Herkese mutlu pazarlar :cay:mutlu

Sana da mutlu pazarlar abi.. Bu sıralar her hafta sonu özel okul geziyoruz bursluluk sınavarı için.. Sabahın köründe kalktım, koştura koştura sınava gittik, oda bir nevi spor oldu bize:deli1

Bizden hayır yok bari çocuk bir burs felan kazansında kurtarsın kendini :sirit
Çayı şimdi senin mesajında görebildim anca..

Geri
Üst Alt