Teşekkürler adem abi AdoBenim VESTEL ve üretimlerine hiç bir zaman sırt çevirmem mümkün değil. Evet onur yoksunu bazı yöneticileri olduğu doğrudur, Lakin onlara kızıp koca markaya olan gönül bağımızı kestirip atacak halimiz yok. Ancak şu sıralar biraz geri çektim kendimi, yine de ne zaman başınız sıkışırsa ben buradayım
arabam şekil ustaUsta yeni araba yapmışsın ;)
Tünaydın, Yeni kalkanlardanımgünaydın hayırlı pazarlar tavsiyeforum ailesi
Tünaydın, Yeni kalkanlardanım
tarık uğur daha 3 gibi ancak uyanır, Umut Barış oyun bilgisayarına dalmıştır, BlackSea Köpekleri gezdirmeye çıkmıştır, BlackB Spora gitmiştir, teraspy kodlara dalmıştır, Sota halen güüyordur (O anlamıştır ) F fikoloji muhtemelen depo sayıyordur
Herkese mutlu pazarlar
Umutum kahvaltıda Hatun Portakal sıkmış sağ olsun, üzerine bir de gayfe çektim ooohForumda, diğer sitelerde geziniyorum diyeyim. Oyundan çıkalı çok oldu.
Sabah acı bir kahve içtim, akşama kadar uyumak yok.
Tünaydın, Yeni kalkanlardanım
tarık uğur daha 3 gibi ancak uyanır, Umut Barış oyun bilgisayarına dalmıştır, BlackSea Köpekleri gezdirmeye çıkmıştır, BlackB Spora gitmiştir, teraspy kodlara dalmıştır, Sota halen güüyordur (O anlamıştır ) F fikoloji muhtemelen depo sayıyordur
Herkese mutlu pazarlar
Doğru tahmin İp tv ile ilgili bomba geliyor,çok yakında ... ınınınınnnnınnnnnnnteraspy kodlara dalmıştır,
depo çoktan bitti abi rahatımTünaydın, Yeni kalkanlardanım
Herkese mutlu pazarlar