Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yav sevgili Sota,bana eziyet çektirmek hoşuna gidiyor galiba :) <--- Şikayet başladı
gülücüğü neden :) yapınca olmuyor da illa :smili: yazıp da oluyor, (özellikle smili yzdığımı belrteyim,lütfen o gülücüğün üçüncü karakterini :) olarak değiştir...:hihi
Fikoloji ve BlackB ,böyle giderse beni zorluyor(lar) zaten :haha1

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
:) iyi oldu,zaten öbür mesajını da kasıtlı olarak uzun uzunnn yazmışın,sadece baktım:saskin

Aaaaaaaaaaaa, onları san ayazmıştım o kadar :rant

Şaka şaka takılıyorum, bir gün birilerine lazım olur diye yazıyorum herşeyi abicim. Aslında bilenler var ben bir kitap yazdım bu konuları kapsayan ancak, bazı nedenlerle bilerek baskıya vermiyorum şu an. O nedenler, daha doğrusu beni baskıya vermemeye zorlayan o duygusal bağ bir gün bir yerden kopacak nasılsa. O zaman Ak Söğüt ile kara Söğüt ortaya çıkacak işte :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Biliyorum biliyorum,ama kimse yazılanları okumuyor ki,DH'de "imzamda yazıyor" diyordumda,"aa,ben onu görmedim" diyenleri düşün artık,birde okunsa yazılanlar ,neyse :)

Sota Sota bak :) yazdı yine gülen adam yok ona göre...

Sadece aşağıdaki resim gibi ,"yönetim paneline "Yerine konulacak metin" yazan yere girip orada :) yazıp kaydedeceksin" ,gelmeyim şimdi oralara :kiskis
smili.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Biliyorum biliyorum,ama kimse yazılanları okumuyor ki,DH'de "imzamda yazıyor" diyordumda,"aa,ben onu görmedim" diyenleri düşün artık,birde okunsa yazılanlar ,neyse :)

Sota Sota bak :) yazdı yine gülen adam yok ona göre...

Sadece aşağıdaki resim gibi ,"yönetim paneline "Yerine konulacak metin" yazan yere girip orada :) yazıp kaydedeceksin" ,gelmeyim şimdi oralara :kiskis
smili.png

İşte yazılanlar okunmayınca ben de insanlara video ile anlatmaya başladım :kiskis

Artık soru soranlara video linki veriyorum :kop

Geri
Üst Alt