osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,238
- 60
Mecbur olunca maalesef,mesela yarın Manisa - Menemen- Çiğli yapacağız![]()

Mecbur olunca maalesef,mesela yarın Manisa - Menemen- Çiğli yapacağız![]()
Bu gün akşam üzeri aradı arkadaş, "alo ne yapıyorsun,yarına işin var mı" dedi,bende yok dedim.O zaman sabah 07de seni alacağım yarım Türkiye turu yapacağız dedi iyi mi
Tabii şaşırdım ve sustum 07 deyince,meğer şaka yapmış ama saat 09:30 yine
![]()
İyi ki ismim "nuri" değil
Yok yok düşmez düşmez , geçen hafta pazarda görmüş bizim arkadaşı , zaten hanım söylemiş "evde otura otura göbek yaptı " diyeBak benden söylemesi böyle kaçak yapıyorsun ya yengem şüphelenmesin peşine düşer vallaha![]()
![]()
Şaka söylüyorum alınmıyorsun değilmi bizimki muhabbet olsun işteYok yok düşmez düşmez , geçen hafta pazarda görmüş bizim arkadaşı , zaten hanım söylemiş "evde otura otura göbek yaptı " diye![]()
Ne alınması mübarek, şaka olduğunu anlıyorum ,o kadar muhabbetimiz var anlamazsam zaten bana yazık dermişimŞaka söylüyorum alınmıyorsun değilmi bizimki muhabbet olsun işte![]()
![]()
Ben çıkıyorum sevgili osmanke, herkese iyi geceler ,malum yarın erke kalkacağım
hayırlı gecler iyi gezmeler dikkat et kendine sıcaklar fenaBen çıkıyorum sevgili osmanke, herkese iyi geceler ,malum yarın erke kalkacağım![]()
Sorma, sadece 3 sabit durma 10 Dk, diğer zamanlar seyir halinde ,arabanın klima çalışıyor son noktada, resmen terledikhayırlı gecler iyi gezmeler dikkat et kendine sıcaklar fena![]()
![]()