Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mecbur olunca maalesef,mesela yarın Manisa - Menemen- Çiğli yapacağız :)
:kiskis

Bu gün akşam üzeri aradı arkadaş, "alo ne yapıyorsun,yarına işin var mı" dedi,bende yok dedim.O zaman sabah 07de seni alacağım yarım Türkiye turu yapacağız dedi iyi mi :haha1
Tabii şaşırdım ve sustum 07 deyince :kiskis ,meğer şaka yapmış ama saat 09:30 yine :hihi

Bu gün akşam üzeri aradı arkadaş, "alo ne yapıyorsun,yarına işin var mı" dedi,bende yok dedim.O zaman sabah 07de seni alacağım yarım Türkiye turu yapacağız dedi iyi mi :haha1
Tabii şaşırdım ve sustum 07 deyince :kiskis ,meğer şaka yapmış ama saat 09:30 yine :hihi

99de5426a63dbe24bf9ff85a92a65dff.jpg

Bak benden söylemesi böyle kaçak yapıyorsun ya yengem şüphelenmesin peşine düşer vallaha :haha :deli1

Bak benden söylemesi böyle kaçak yapıyorsun ya yengem şüphelenmesin peşine düşer vallaha :haha :deli1
Yok yok düşmez düşmez , geçen hafta pazarda görmüş bizim arkadaşı , zaten hanım söylemiş "evde otura otura göbek yaptı " diye :haha1

Yok yok düşmez düşmez , geçen hafta pazarda görmüş bizim arkadaşı , zaten hanım söylemiş "evde otura otura göbek yaptı " diye :haha1
Şaka söylüyorum alınmıyorsun değilmi bizimki muhabbet olsun işte :bye :ok

Şaka söylüyorum alınmıyorsun değilmi bizimki muhabbet olsun işte :bye :ok
Ne alınması mübarek, şaka olduğunu anlıyorum ,o kadar muhabbetimiz var anlamazsam zaten bana yazık dermişim
davul.gif

86937135_2643592939071762_1715265863344455680_n.jpg
:ok

Günaydın gece kuşları :cay

hayırlı gecler iyi gezmeler dikkat et kendine sıcaklar fena :bye :bye
Sorma, sadece 3 sabit durma 10 Dk, diğer zamanlar seyir halinde ,arabanın klima çalışıyor son noktada, resmen terledik :) Hanım "bunu yanına al" diyerek mini havlu vermişti (ben de söylenmiştim) ama iyi olmuş ha bire terimi sildim klima açık olduğu halde,derece 43 gösteriyordu (sabit durduğumuzda baktım) :)

Geri
Üst Alt