osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,137
- 60
Mecbur olunca maalesef,mesela yarın Manisa - Menemen- Çiğli yapacağız
Mecbur olunca maalesef,mesela yarın Manisa - Menemen- Çiğli yapacağız
Bu gün akşam üzeri aradı arkadaş, "alo ne yapıyorsun,yarına işin var mı" dedi,bende yok dedim.O zaman sabah 07de seni alacağım yarım Türkiye turu yapacağız dedi iyi mi
Tabii şaşırdım ve sustum 07 deyince ,meğer şaka yapmış ama saat 09:30 yine
İyi ki ismim "nuri" değil
Yok yok düşmez düşmez , geçen hafta pazarda görmüş bizim arkadaşı , zaten hanım söylemiş "evde otura otura göbek yaptı " diyeBak benden söylemesi böyle kaçak yapıyorsun ya yengem şüphelenmesin peşine düşer vallaha
Şaka söylüyorum alınmıyorsun değilmi bizimki muhabbet olsun işteYok yok düşmez düşmez , geçen hafta pazarda görmüş bizim arkadaşı , zaten hanım söylemiş "evde otura otura göbek yaptı " diye
Ne alınması mübarek, şaka olduğunu anlıyorum ,o kadar muhabbetimiz var anlamazsam zaten bana yazık dermişimŞaka söylüyorum alınmıyorsun değilmi bizimki muhabbet olsun işte
Ben çıkıyorum sevgili osmanke, herkese iyi geceler ,malum yarın erke kalkacağım
hayırlı gecler iyi gezmeler dikkat et kendine sıcaklar fenaBen çıkıyorum sevgili osmanke, herkese iyi geceler ,malum yarın erke kalkacağım
Sorma, sadece 3 sabit durma 10 Dk, diğer zamanlar seyir halinde ,arabanın klima çalışıyor son noktada, resmen terledik Hanım "bunu yanına al" diyerek mini havlu vermişti (ben de söylenmiştim) ama iyi olmuş ha bire terimi sildim klima açık olduğu halde,derece 43 gösteriyordu (sabit durduğumuzda baktım)hayırlı gecler iyi gezmeler dikkat et kendine sıcaklar fena