Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bu gecelik benden bu kadar sabah erken kalkacam zira hastanede kayınperin ilaç ve bez raporlarını yenileteceğim cuma vaktine kadar halledebilirsem iyi olur inşallah.hepinize hayırlı geceler,hayırlı cumalar.

142eb3eb05cce9a29a6a16316b534a1addee4eddc8d44158.gif
Hayırlı geceler üstadım. Allah kolaylık versin. Hayırlı cumalar.

Arkadaşlar bu gecelik benden bu kadar sabah erken kalkacam zira hastanede kayınperin ilaç ve bez raporlarını yenileteceğim cuma vaktine kadar halledebilirsem iyi olur inşallah.hepinize hayırlı geceler,hayırlı cumalar.

142eb3eb05cce9a29a6a16316b534a1addee4eddc8d44158.gif
İyi geceler, bende çıkacağım birazdan :ok

Selamunaleyküm forum dostları ben geldim

caps8010c63b699f9f8f0.jpg

Hala,mı kablotv o kadar belgesel kanalı varkene yani :bilmiyom :haha:bye
Evet ,bizde var kanalların hepsi full paketti bizimki,sinema+belgeseller :) ,Zaten haber kanallarını uzun zamandır izlemiyoruz evde,hanım Türk sinemasını izler genelde, ben de tüm belgeselleri :kiskis ,ama uçak kazası belgeselini kaçırmam hiç :ok

Teraspy umarım bana kızmadın seni üzmek istemedim kusura bakma :bye

Bizim bu bölgede yok hiç gelmedi talep,de yok zaten herkes uydu yayını izliyor
:bye:ok

Evet ,bizde var kanalların hepsi full paketti bizimki,sinema+belgeseller :) ,Zaten haber kanallarını uzun zamandır izlemiyoruz evde,hanım Türk sinemasını izler genelde, ben de tüm belgeselleri :kiskis ,ama uçak kazası belgeselini kaçırmam hiç :ok
İzlediğimiz bölümler Sayın Emmi. Şimdi baktım da yine yeni bölüm yok. :(

Haydaaa ,neden böyle düşündün mübarek :) , benim kızdığımı gördün mü hiç forumda :)
Ne bileyim belki böyle yazınca dedim sanki alay eder gibi üzülmüşündür dedim bide geç yazınca aklıma öyle geldi :bilmiyom :bye

Geri
Üst Alt