Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhalif değilim ki. Konu hakkındaki mevcut bilgimle ayrışıyorum diyelim. :)

Amaan renkler değişir, dünya değişir, önemli olan dostluklar baki olsun. (Sanki çilingir sofrasından yeni kalkmışım da cilasını atıyormuşum gibi oldu.) :)

Sungate titan yeni cihaz çıkartmış onu anladık.
Nette arattırsam bilgiye ulaşırım belki uydu alıcı işte öyle çok büyük espirisi yok.
Onu daha önce söyledik ama mübarek. O kısmı sürpriz değil ki. Hatta 4k dışında bir cihaz daha çıkartıyor memoli usta. Burada konuşulan cihaza gelen bir özellik. ;)

Özellikleri çok severiz Homatics Type-C Tunere biss key özelliği eklenecekmiş daha kimse bilmiyor bunu 😂
biss key biz vestelde yıllardır kullanıyoruz ,onlar daha yeni mi çıkartacaklarmış, selamımı söyle onlara :haha1

Bu arada benim hafıza da bu aralar eşekten beter oldu. Neredeyse herşeyi hatırlıyorum. Neden eşek benzetmesi yaptığımı aşağıda anlatacağım;

"Eşeklerin inatçı olarak adlandırılan karakteri çok güçlü bir hafızaya sahip olmaları nedeniyledir. Bir yolda adım kımıldatamadığınız bir eşek varsa bilin ki şu anda olmasa bile geçmişte eşek o yoldan geçmiş, yolda bir sorun, yılan v.b. bir canlı görmüştür. Bunu çok net hatırladığı için o yoldan tekrar ilerlemek istemez."

Özellikleri çok severiz Homatics Type-C Tunere biss key özelliği eklenecekmiş daha kimse bilmiyor bunu 😂
Artık biliyor. 😍

Yıldırım netten niye aratıyorsun cihazın içinde güncelle olsun bitsin yenilikleri gör :hoba1 :haha1

biss key biz vestelde yıllardır kullanıyoruz ,onlar daha yeni mi çıkartacaklarmış, selamımı söyle onlara :haha1
Tuneri uyumlu hale getirdiler Sayın Emmi ama ana android arayüzüyle uydu alıcı yazılımının uyumunu sağlamak için resmen uydu alıcı yazılımını yeniden icat ediyorlar. ;)

Bu arada benim hafıza da bu aralar eşekten beter oldu. Neredeyse herşeyi hatırlıyorum. Neden eşek benzetmesi yaptığımı aşağıda anlatacağım;

"Eşeklerin inatçı olarak adlandırılan karakteri çok güçlü bir hafızaya sahip olmaları nedeniyledir. Bir yolda adım kımıldatamadığınız bir eşek varsa bilin ki şu anda olmasa bile geçmişte eşek o yoldan geçmiş, yolda bir sorun, yılan v.b. bir canlı görmüştür. Bunu çok net hatırladığı için o yoldan tekrar ilerlemek istemez."

Ya ümit ,ortalığı karıştırma bakayım :kiskis

@herkese;
Eee, nerde bizim androidçi @Mert Temizer ,bir geldi sonra yok oldu ,bu arada ben de kanalına üye oldum bugün 50 tl indirim için desem de yalan tabii :)

Geri
Üst Alt