teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bu arada gençler sungate 4k için süper gelişme var,ben yazmayayım
M
memoli1478 den izin almadım çünkü,gerçi cihaz piyasaya çıkmadı henüz ama işte öyle
Harika.Bu arada gençler sungate 4k için süper gelişme var,ben yazmayayım M memoli1478 den izin almadım çünkü,gerçi cihaz piyasaya çıkmadı henüz ama işte öyle
Öyle bir "harika" demişsin kiHarika.
Ben bilmem, Emmi'm bilir.Öyle bir "harika" demişsin ki
Az var, şimdi sağ ayağım sandalyede sol yerde , ama çok iyi bu aradaBu arada araya kaynadı. Nasıl oldu rahatsızlık Sayın Emmi? Tamamen düzeldi mi hala biraz ağrı var mı?
Çok şükür. Tekrar çok geçmiş olsun. Gerçekten görünmez kazaydı bitti gitti.Az var, şimdi sağ ayağım sandalyede sol yerde , ama çok iyi bu arada
Yazmayacaksın madem Emmi niye heyecan yaptırıyorsun gençlereBu arada gençler sungate 4k için süper gelişme var,ben yazmayayım M memoli1478 den izin almadım çünkü,gerçi cihaz piyasaya çıkmadı henüz ama işte öyle
İşin sürprizi orada ama.Yazmayacaksın madem Emmi niye heyecan yaptırıyorsun gençlere
Hiç sorma ,ders almak gereken bir olay ,ben de aldım dersimi Gerçi hafif şişlik var ama çok iyiyim ,en azından rahat basıyorum artıkÇok şükür. Tekrar çok geçmiş olsun. Gerçekten görünmez kazaydı bitti gitti.
Evet hala bir miktar var. Kafur kremle ovalayın. Günde bir kez. Çok uzun yürüyüşleri de bir süre erteleyin derim naçizane.Hiç sorma ,ders almak gereken bir olay ,ben de aldım dersimi Gerçi hafif şişlik var ama çok iyiyim ,en azından rahat basıyorum artık
Evet ,hanımın yaptığı yağ ile ovalıyorum,çok iyi geldiEvet hala bir miktar var. Kafur kremle ovalayın. Günde bir kez.
Muhalif olmaman gerekli aynı Renk aynı takımdayızİşin sürprizi orada ama.