osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,138
- 60
He kaldırınca sorun çıkmaz telefon manyaklaşmaz diyorsun yaniChrome Opera mi tarayıcı üzerinden giriş yaparsın yine istersen uygulama şart değil.
He kaldırınca sorun çıkmaz telefon manyaklaşmaz diyorsun yaniChrome Opera mi tarayıcı üzerinden giriş yaparsın yine istersen uygulama şart değil.
Neyse ,karışmıyorum,sustumAklıma geldiğinden foto istedim yıldırım bilerek yani ,bakalım ne diyor mesajda diye
Çok anlamam bu işlerdenUygulama üzerine basılı tutsun uygulama bilgileri desin ordan bildirimlere tıklasın hepsini kapalı konuma getirsin bir daha outloktan bildirim gelmez
Mübarek foto yok şuan olunca gönderirim demin girdikten sonra kendiliğinden sildi dur bakayım yıldırımın dediği playstor,a bi gireyim güncelleteyim ama telefonda tüm uygulamalar güncel diyor olmassa uygulama bildirimlerini kapatırımAklıma geldiğinden foto istedim yıldırım bilerek yani ,bakalım ne diyor mesajda diye
PC den giriyorsun Emmi forum hariç diğer her yer şak diye açılıyor vpn açınca hemen canlandı forum video kaydı aldım yarın @ yarın atarım Sota BaşkanaSende sorun var ,zınk diye girip fınk diye mesaj atıyorum
bende,de sayfayı yenile demeden gelen mesajları göremiyorum hemenSende sorun var ,zınk diye girip fınk diye mesaj atıyorum
İyi geceler hoşgeldin üstat.İyi geceler dostlar
İyi geceler Mert hocam hoşgeldin ..İyi geceler dostlar