hehe zaten maksat sizi buraya çekmekti nası taktik amaNasıl kimse yok mübarek yoksa güneş gözlüğü ile mi girdin foruma
İyi taktik ama dikkatli olmak lazım ,karşı taraf taktiği çözmüş de belli etmiyorhehe zaten maksat sizi buraya çekmekti nası taktik ama
Emmi gelmiş birde kimse yok diyor kaçıracaksın Emmi'yi osmanke hocam postlarına dikkat et
Çok iyi kıvırdın tebrik ederim osmanke hocamhehe zaten maksat sizi buraya çekmekti nası taktik ama
Aynı ben, hatta bir keresinde "sen doymuşsun artık, paraya ihtiyacın kalmamış" demiştim de çok kızmıştı, burada yazmış olmalıyım, eski bir cep telefonunun açma-kapama tuşu değişecekti ama alakasız birine değiştirmiştimteraspy sonunda halledebildim Ben öyle her ustaya iş yaptırmam. Benim kriterlerim var. Usta önce güler yüzlü olacak, efendi konuşacak. Sorduğun sorulara cevaplar verecek, soru sorduğumda ters cevaplar veren,konuşmaktan kaçınan usta çağırmam kesinlikle !!!
Ne oldu kiyahu cep telefonu deyince aklıma geldi bizim forumda cep telefonundan anlayan kim var arkadaşlar
Ben anlarım nesi var hastanın marka model nosuyahu cep telefonu deyince aklıma geldi bizim forumda cep telefonundan anlayan kim var arkadaşlar
teraspy sırf o yüzden 12 km uzaklıktaki elektrikçiye gittim hem de akşam trafiğindeAynı ben, hatta bir keresinde "sen doymuşsun artık, paraya ihtiyacın kalmamış" demiştim de çok kızmıştı, burada yazmış olmalıyım, eski bir cep telefonunun açma-kapama tuşu değişecekti ama alakasız birine değiştirmiştim
Redmi not8 telefon normal çalışıyor ancak sürekli uyarı geliyor bu günlerde microsoft hesabınızla ilgilenmeniz gerekiyor diyeBen anlarım nesi var hastanın marka model nosu
Hesabına giririş yap Microsoft hesabınla ilgili sorun vardır şifre değiştirme vs yaptın mı Microsoft hesabını Telden kontrol et.Redmi not8 telefon normal çalışıyor ancak sürekli uyarı geliyor bu günlerde microsoft hesabınızla ilgilenmeniz gerekiyor diye